ZDRAVO, JA SAM DAIKIN EMURA__

Daikin Emura se uklapa u svaki enterijer. Stvorena je da pruži kompletan ugođaj i obezbedi najbolje korisničko iskustvo.  

FTXJ-AW_detail_left2.jpg

ZA 
PRIJATNA LETA
I TOPLE ZIME__

Daikin Emura - najbolje što savremena klimatizacija može da ponudi. 

Screenshot 2022-01-21 at 10.24.51.png

Daikin Emura je sistem toplotne pumpe vazduh-vazduh. Obuhvata zidnu unutrašnju jedinicu, daljinski upravljač i spoljnu jedinicu. Svaka kompnenta sledi Daikinovu filozofiju dizajna.

Treća generacija modela Daikin Emura ističe se izvanrednim dizajnom nežnih linija, dodatnim pametnim funkcijama i poboljšanim korisničkim iskustvom. Daikin Emura još jednom postavlja standarde u klimatizaciji za stambenu primenu.

Predivan dizajn

Nagrađivani dizajn koji se uklapa u svaki enterijer.

Maksimalni komfor

Klima-uređaj koji se prilagođava vašem životnom stilu.

Inteligentno upravljanje

Upravljajte vašom klimom sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku

Energetska efikasnost

Smanjite uticaj na životnu sredinu i uštedite na računu za struju


FTXJ-AW_detail_left2.jpg

UREĐAJ DIZAJNIRAN
DA SE DOPADNE
SVIMA__

Tražite sistem za klimatizaciju koji objedinjuje najbolji učinak i dizajn? Daikin Emura je rešenje za kontrolu klime koje savršeno uravnotežuje dizajn i funkcionalnost. Kompletno dizajniran i projektovan u našoj kompaniji. Predivan i pametan dizajn koji se uklapa u vaš enterijer: vrhunski ali pristupačan. Daikin Emura će čak i vaše zidove učiniti ponosnim!

DAI_TeaserVisual_Wit.jpg

Zakrivljene linije

Klima-uređaji se najčešće odlikuju ravnim linijama. Daikin Emura se ponosi svojim razlikama. Zahvaljujući svom zakrivljenom prednjem i zadnjem panelu, jedinica ima jedinstven 3D oblik. Zakrivljenim linijama se postiže harmonizovan protok vazduha, pri čemu se takođe kreira i dopadljiv vizualni efekat vašeg enterijera.

FTXJ-AS_open.jpg

Emocija pokreta

Kretanje panela je jedinstveno za dizajn Daikinovih jedinica. Šta je to tako specijalno u vezi kretanja panela Daikin Emura klima-uređaja? Panel se pomera unapred i blago naginje, pri čemu ostvaruje novu dinamiku i promenljive linije senki tokom rada. Ugaoni položaj dodaje stvarnu emociju kretanju panela.

FTXJ-AW_daikin-eye_1.jpg

Suptilna igra senki

Zakrivljeni paneli unutrašnje jedinice formiraju senke koje čine da Daikin Emura stvarno oživi, dok spoljna jedinica toplotne pumpe koristi senke da sakrije kretanje ventilatora.

FTXJ-AW_daikin-eye_2.jpg

Forma prati funkciju

Pored zakrivljenih linija i atraktivnog vizualnog efekta, kretanje panela Daikin Emura klima-uređaja takođe poboljšava raspored kretanja vazduha u prostoriji. Izraz ”forma prati funkciju” je stvarno primenljiv na Daikin Emura uređaj. Svaki detalj dizajna je dobro razmotren.

FTXJ-AW_02_001.jpg

 

Tanak dizajn

 

Vi želite što više korisnog prostora u vašem stanu i istovremeno ne želite da klima-uređaj privlači veliku pažnju zar ne? Daikin Emura ima širinu od samo 90 cm. A zahvaljujući svom zakrivljenom dizajnu jedinica izgleda tanje nego što stvarno jeste.

 

Dostupna u 3 boje

Packshot 03.jpg
DAIKIN EMURA FTXJ-AW MAT BELA
Packshot 02.jpg
DAIKIN EMURA FTXJ-AS SREBRNA
Packshot 01.jpg
DAIKIN EMURA FTXJ-AB MAT CRNA
FTXJ-AS_03_001.jpg

JA SAM TU
DA OBEZBEDIM
KOMFOR TOKOM
CELE GODINE__

Forma prati funkciju... To važi i za uređaj Daikin Emura. Klima-uređaj dizajniran da obezbedi savršenu unutrašnju klimu i poveća utisak udobnosti u kući. Daikin Emura vam obezbeđuje svežinu tokom leta i toplotu tokom zime, a prečišćavanjem unutrašnjeg vazduha održava vaš dom zdravim. Zakoračite u Daikin Emura zonu komfora...

Inteligentan protok vazduha

OPTIMIZOVANA RASPODELA VAZDUHA

Klima-uređaji se najčešće odlikuju ravnim linijama. Daikin Emura se ponosi svojim razlikama. Zahvaljujući svom zakrivljenom prednjem o zadnjem panelu, jedinica ima jedinstven 3D oblik. Zakrivljenim linijama se postiže harmonizovan protok vazduha, pri čemu se takođe kreira i dopadljiv vizualni efekat vašeg enterijera.

Fan.png

Akustični komfor

Da li uživate u miru i tišini kod kuće?
Daikin Emura radi tako tiho da ćete skoro zaboraviti da je tu. Specijalno koncipiran ventilator optimizuje protok vazduha, za postizanje visokog nivoa učinka i niskog nivoa zvuka, sto omogućava da uređaj Daikin Emura bude praktično nečujan u toku rada.

 

Prečišćavanje vazduha

90% našeg vremena provodimo unutra. Sa ugrađenim filterima za prečišćavanje vazduha i Flash Streamer tehnologijom, Daikin Emura hvata čestice prašine, razlaže alergene i uklanja neprijatne mirise, čime vam pruža bolji i čistiji vazduh. Na taj način Daikin Emura kilima-uređaj održava vaš dom zdravim.

 

JA UVEK SVE
DRŽIM POD
KONTROLOM OSIM
AKO NE ZAHTEVATE
DRUGAČIJE__

Daikin Emura je podešen tako da pruži optimalni komfor kad ste mu u blizini. Naravno, vi možete uvek lako preuzeti kontrolu pritiskom na dugme ili dodirom ekrana: upravljajte Daikin Emurom pomoću daljinske komande jednostavne za upotrebu, sa bilo kog mesta, putem Onecta aplikacije na vašem pametnom uređaju.

Screenshot 2022-01-21 at 11.18.52.png

Minimalistički dizajn

Daikin Emura daljinski upravljač poseduje minimalistički dizajn zakrivljenih linija, grafički ekran i plavo Daikin oko. Kompaktan je i savršeno stoji u ruci. Može se jednostavno pričvrstiti na zid pomoću magnetnog držača.

Kontrola jednostavna za rukovanje

Kontrola unutrašnje klime je jednostavna: daljinski upravljač se fokusira na najvažnije funkcije. Ostalim funkcijama može se jednostavno pristupiti putem veoma prostog menija ili intuitivne Onecta aplikacije

Onecta-app_004.jpg

Onecta aplikacija

Niste kod kuće? Sa Onecta aplikacijom to ne predstavlja nikakav problem. Aplikacija vam omogućava trenutni pristup svim funkcijama. Na taj način možete jednostavno da podesite Daikin Emura postavke pomoću vašeg pametnog telefona, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

  • Kontrolišite sve funkcije vašeg Daikin Emura klima-uređaja
  • Kreirajte različite rasporede i režime rada
  • Nadgledajte vašu energetsku potrošnju na dnevnoj, nedeljnoj ili godišnjoj bazi
  • Odaberite prostoriju u vašoj kući i jednostavno kontrolišite različite jedinice

Jednostavno se povežite na WLAN i preuzmite Onecta aplikaciju, pa započnite kreiranje perfektne klime kod kuće.

RXA42-50A_002.jpg

JA EFIKASNO
KORISTIM ENERGIJU__

Bez obzira na to da li je napolju izuzetno vruće ili hladno, vi očekujete od klima-uređaja da tokom cele godine funkcioniše na isti stabilan način. Uređaj Daikin Emura je projektovan da radi tokom svih godišnjih doba i omogući udobnost tokom cele godine na energetski efikasan način: Bluevolution tehnologija garantuje najbolji učinak u svojoj klasi, uz neznatni uticaj na životnu sredinu i nizak račun za struju.

Screenshot 2022-01-21 at 11.25.48.png

Spoljna jedinica

TOPLOTNA PUMPA VAZDUH-VAZDUH

Daikin Emura stiže zajedno sa redizajniranom spoljnom jedinicom koja upotrebljava vrhunsku tehnologiju da bi se ekološki uticaj i vaš račun za struju održali na najnižem mogućem nivou. Najveći deo upotrebljene energije se uzima iz spoljašnjeg vazduha, besplatnog i beskonačno obnovljivog resursa.

bluevolution.jpg

Bluevolution

Zahvaljujući sledećoj generaciji R-32 rashladnog fluida, Daikin Emura je takođe sposobna da smanji svoj uticaj na planetu. Sa manjim potencijalom globalnog zagrevanja (GWP), R-32 je po snazi ekvivalentan standardnim rashladnim fluidima, ali postiže veću energetsku efikasnost i manju emisiju CO2. To je ono što nazivamo Bluevolution tehnologijom.

Illustration 01.png

U paru ili multi?

Daikin Emura uređaj, ili više njih, se povezuje na kompaktnu spoljnu jedinicu. Koje je najbolje rešenje za vas u ovom trenutku? Ovlašćen Daikin instalater će vam pomoći da odaberete spoljnu jedinicu koja najviše odgovara vašim potrebama.