Service Games

Daikin Service Games

Takmičenje za servisere

Daikin Service Games je međunarodno takmičenje na kome se serviseri takmiče u teoretskim i praktičnim zadacima sa kolegama iz branše. 

Pobednici iz svake zemlje, zahvaljujući svom stručnom znanju i praktičnim veštinama, imaju priliku da učestvuju na takmičenju Daikin World Wide Service Olympics u Japanu.

Ovako je bilo na takmičenju Daikin Service Games Central Europe 2019

Daikin Service Games Central Europe - group picture

Neka igre počnu

16. maja 2019. u Beču je održano takmičenje Daikin Service Games Central Europe. Nakon onlajn predselekcije, najuspešnija 24 kandidata iz cele centralno-istočne Evrope su bili spremni za takmičenje. 

Daikin Service Games Central Europe - Troubleshooting Competition

Utvrđivanje i otklanjanje kvarova

Jedan od praktičnih zadataka: otkrivanje kvarova. Kandidati su imali 40 minuta da pronađu grešku na uređaju i otklone je. Za ovaj deo takmičenja simulirani su stvarni slučajevi sa terena. 

Daikin Service Games Central Europe - Theoretical Competition

Teoretski deo takmičenja

Teoretski deo takmičenja je takođe bio obavezan. Svi kandidati su morali da pokažu šta su naučili na obukama u okviru Daikin Servisne akademije. 

Saznajte više o Daikin Servisnoj akademiji
Daikin Service Games Central Europe - Brazing

Takmičenje u lemljenju

Postaje vruće! Recept za uspeh: samo smireno!

Daikin Service Games Central Europe - The Winners!

Čestitke svim učesnicima!

Anton Dlabač, je bio pobednik u kategoriji Special Award for Customer Care koju sponzoriše Daikin Industries Ltd. Danail Doykov & Peter Hoppel su osvojili prvo i drugo mesto! Oni će biti naši predstavnici na takmičenju Daikin Europe Service Games u Belgiji! 

Erlend Ingebrigtsen, menadžer poslovne jedinice Service CEE: “Kakvo neverovatno takmičenje! Nivo znanja takmičara je impresivan.”

I vi želite da steknete znanja koja imaju naši takmičari? Pogledajte ponudu treninga u okviru Daikin Servisne akademije www.daikin-ce.com/serviceacademy