Rešenja za sve vrste klimatskih zahteva

U Daikinu, mi nudimo najveći izbor rešenja za grejanje i hlađenje koja odgovaraju svim vrstama okruženja i ličnih prioriteta. Saznajte nešto više o opcijama koje vam stoje na raspolaganju pomoću odgovarajuće aplikacije.

Naš asortiman proizvoda

Toplotne pumpe vazduh-voda za niske temperature

Daikin Altherma niskotemperaturni uređaji koriste tehnologiju toplotne pumpe vazduh-voda za energetski efikasno grejanje, hlađenje i proizvodnju tople vode.

Toplotne pumpe vazduh-voda za visoke temperature

Zamenite jednostavno svoj stari sistem za grejanje i proizvodnju tople vode našom Daikin Altherma visokotemperaturnom toplotnom pumpom.

Hibridna toplotna pumpa

Efikasna kombinacija obnovljivih i klasičnih izvora energije - Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa za grejanje, hlađenje i proizvodnju tople vode.

Toplotne pumpe za proizvodnju tople vode za domaćinstvo

Izborom naših toplotnih pumpi za proizvodnju tople vode za domaćinstvo, odlučili ste se za energetski najefikasniji grejni sistem za proizvodnju tople vode na tržištu.

Toplotne pumpe vazduh-vazduh

Daikin toplotne pumpe vazduh-vazduh koriste obnovljivi izvor energije - spoljni vazduh za efikasno grejanje vašeg doma.

Geotermalne toplotne pumpe

Daikin geotermalne toplotne pumpe izvlače toplotu iz zemlje tako da efikasno obezbeđuju grejanje, hlađenje i proizvodnju tople vode.

Sky Air

Daikin Sky Air je sveobuhvatno rešenje za klimatizaciju koje nudi grejanje, hlađenje, ventilaciju i prečišćavanje vazduha za objekte manje i srednje veličine.

Ventilacija

Daikin nudi klima-komore velike efikasnosti, za ventilaciju prostora svih veličina, cirkulisanjem svežeg vazduha širom čitavog objekta.

Kontrole

Od centralne onlajn kontrole unutrašnje klime vašeg doma pa do sistema za upravljanje objektom sa više zona, Daikin vam pruža mogućnost totalne kontrole u svakom trenutku.

VRV

Daikin VRV sistemi nude sveobuhvatno klimatsko rešenje za objekte svih veličina, od malih do najvećih. Originalan, inovativan i energetski efikasan Daikin proizvod.

Rashlada

Daikin rashladni sistemi su koncipirani za pouzdanu i efikasnu industrijsku i komercijalnu rashladu.

Rashladni agregati i oprema vazdušne strane

Daikin nudi efikasne i pouzdane rashladne agregate sa vodenim ili sa vazdušnim hlađenjem, kao i klima-komore i ventilator-konvektore za sve potrebe, od malog do velikog obima.

Biddle vazdušne zavese

Sprečite gubitke toplote i očuvajte prijatnu atmosferu u okviru svog objekta sa našim Biddle vazdušnim zavesama.