Držite pod kontrolom komfor i energetske troškove vašeg velikog poslovnog objekta

Držite pod kontrolom komfor i energetske troškove vašeg poslovnog objekta

Uz naša Daikin rešenja za kancelarije i velike poslovne objekte, značajno čete smanjiti radne troškove korišćenjem energetski efikasnih klimatskih rešenja.

Usredsredite se na svoje poslovanje

Vaša unutrašnja klima je naš prioritet Uz Daikin klimatska rešenja, vi i vaši zaposleni moći ćete da radite okruženi komforom. Mi vam nudimo energetski najefikasnije rešenje, tako da vi možete da se prevashodno koncentrišete na svoje poslovanje.

Investirajte u svoju energetsku efikasnost

Investicija u rešenje Daikin, dugoročno posmatrano, štedi vaš novac. Vaši troškovi za grejanje i hlađenje predstavljaju bar 50% vaše potrošnje energije, što znači da će instalacija energetski efikasnog klimatskog rešenja imati značajan uticaj na vaše ukupne energetske troškove.

energyefficiency_offices.png

Vaš lični Daikin predstavnik

Da bismo vam garantovali najkvalitetniju uslugu, mi vam, specijalno za vaš projekat, dodeljujemo nadležnog Daikin kontakt stručnjaka. Ovaj predstavnik će vam se naći pri ruci tokom svih faza vašeg projekta, od početne ideje pa do održavanja posle instalacije.

Kompletno rešenje za kontrolu klime vašeg velikog poslovnog objekta

Od energetski efikasnog grejanja i klimatizacije, pa do naših sistema za upravljanje zgradom (BMS), mi imamo odgovarajuća klimatska rešenja za vaše kancelarije i velike poslovne objekte. Upoznajte se sa opcijama koje stoje na raspolaganju za vaš objekat.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Ulaz & recepcija

  • Smanjite gubitke pomoću vazdušnih zavesa i uštedite i do 72% zahvaljujući toplotnim pumpama.
  • Pametni programi olakšavaju kontrolu na nivou čitave zgrade, a naš Building Management System (BMS) vam omogućava da integrišete i kontrolišete sve aspekte objekta (grejanje, hlađenje, struja, svetlo, liftovi, itd.)

2. Kancelarije

  • Jedinstvena, potpuno ravna kaseta integriše se nenametljivo u spušteni plafon, a tihi rad ne ometa zaposlene.
  • Udišite svež i zdrav vazduh bez alergena.

3. Sala za konferencije

  • Podno grejanje je idealno rešenje za ovakve namene.

4. Kuhinje & prostorije za odmor

  • Jednostavno integrišite rešenje za toplu vodu u kuhinji i prostoriji za odmor.

5. Server sala

  • Pouzdano hlađenje infrastrukture do -20C za server sobe.

6. Sala za sastanke

  • Inteligentno oko usmerava vazduh dalje od ljudi i automatski prebacuje uređaj na režim uštede energije ili ga isključuje kada je prostorija prazna.

Naši raznovrsni unutrašnji uređaji su koncipirani tako da se neupadljivo uklapaju u vaš poslovni objekat.

Kasete za poslovne i druge velike objekte

Kasete

Naše plafonske kasete su koncipirane tako da obezbeđuju optimalan protok vazduha za sve tipove malih ili velikih prostora, a pri tome oslobađaju zidni ili podni prostor za druge svrhe. Zahvaljujući najširem asortimanu proizvoda na tržištu, mi garantujemo savršeno uklapanje u unutrašnji i spoljašnji izgled vašeg objekta.

Upoznajte se sa našom ravnom kasetom

Upoznajte se sa našom kasetom sa kružnim protokom vazduha

rešenje za kancelarije skriveni plafonski uređaj

Skriveni plafonski uređaji

Skriveni plafonski uređaji su idealni za sve tipove prostorija jer se neupadljivo uklapaju u svaki enterijer. Oni se diskretno instaliraju u prostoru iznad spuštenog plafona; samo otvori za vazduh su vidljivi.

zidni uređaj za kancelarije

Zidni uređaj

Naši zidni uređaji su svetski priznati zahvaljujući svom dizajnu. Njihov gladak, elegantni izgled čini vaše klima-uređaje modernim.

Plafonski uređaji za poslovne i druge velike objekte

Plafonski uređaji

Plafonske kasete omogućavaju fleksibilnost. One su idealno rešenje za prostore bez spuštenog plafona ili sa malo podnog prostora. Individualna kontrola krilca i različiti uglovi ispusta omogućuju jednostavno prilagođavanje svakom obliku prostorije.

Podni/parapetni uređaji za poslovne i druge velike objekte

Podni/parapetni uređaji

Podni/parapetni uređaji su idealni za prostorije sa visokim plafonima. To što su oni blizu poda ih čini optimalnim za grejanje i hlađenje po obodu prostorije.

Jednostavno renovirajte ili zamenite svoje postojeće klimatsko rešenje.

Uređaji Daikin se smatraju „jednostavno zamenjivim”. Zahvaljujući uštedi pri potrošnji energije i minimalnim instalacionim troškovima, doći će do brzog povraćaja investicije.

replacement_logo.png
Zadržite postojeći cevovod i ožičenje za poslovne i druge velike objekte

Koncipirana za brzu instalaciju, naša rešenja za kancelarije i velike poslovne objekte iskorišćavaju postojeće vodovodne i električne instalacije u cilju eliminisanja dodatnih troškova i minimalnog perioda obustave rada.

Smanjite troškove instalacije na minimum za poslovne i druge velike objekte

Fleksibilni uređaji, kao što je na primer Daikin ravna kaseta, se direktno ugrađuju u standardne plafonske ploče tako da svode troškove instalacije na minimum .

Integracija sa opremom drugih proizvođača za poslovne i druge velike objekte

Inteligentni dodirni menadžer je sistem za poslovnu kontrolu koji se integriše sa opremom drugih proizvođača.

Od manjih kancelarija do velikih oblakodera

Bez obzira da li je vaš projekat veliki ili mali, mi nudimo rešenja za grejanje i hlađenje koja će odgovarati vašem objektu. Pronađite savršeno rešenje tako što ćete odabrati veličinu ili zahteve vašeg objekta.

office-small-710x460.png

Manje kancelarije

Naše Sky Air rešenje je idealno za manje prostore sa odvojenom kontrolom za svaki uređaj.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Poslovne zgrade srednje veličine

Naša VRV rešenja mogu da zadovolje sve vaše potrebe u pogledu unutrašnje klime, Idealno za male i srednje prostore, uz opciju centralne ili lokalne kontrole vaših uređaja.

Office-large-710x460.png

Veliki poslovni objekti i oblakoderi

Rashladni agregati i oprema vazdušne strane su optimalna rešenja za srednje do velikih prostora, i pokrivaju sve vaše klimatske potrebe uz pomoć sistema sa centralnim upravljanjem.

Office-lobby-710x460.png

Veliki kancelarijski ulazni holovi

Biddle vazdušne zavese poboljšavaju stabilnost unutrašnje klime tako što smanjuju gubitke klimatizovanog vazduha. Biddle vazdušne zavese povećavaju efikasnost za do 72%.

offices-controls.png

Inteligentno upravljanje

Sistem za upravljanje poslovanjem i inteligentni dodirni menadžer vam omogućuju kontrolu unutrašnje klime sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku. Odlučite se između centralnog ili lokalnog upravljanja sistemom, podesite parametre programatora, ostvarite optimalnu energetsku potrošnju, zahvaljujući našim alatkama za upravljanje energetskom potrošnjom i jednostavno se integrišite sa opremom drugih proizvođača.

freshair.png

Svež vazduh

Unesite svež i zdrav vazduh pomoću naših klima-komora. One su idealne za srednje do velikih prostora i kompatibilne sa svim Daikinovim rešenjima koja koriste naš sistem za klimatizaciju.

Saznajte nešto više o tome