Sveže vesti

Radno vreme tokom praznika

Obaveštavamo sve saradnike da tokom predstojećih praznika kompanija Heating&Cooling Expert neće raditi u periodu od 
01. - 02.01.2018.

Želimo Vam sve najbolje u 2018. godini.

Novi izložbeni salon

Na ekskluzivnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra grada, otvoren je novi DAIKIN izložbeni salon. U prijatnom ambijentu, posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim modelima iz asortimana za rezidencijalne primene, počev od klima-uređaja, preko prečistača vazduha pa sve do sistema grejanja. 

NURDOR logotip.jpg

Humanitarni program Daikin for life

Za mnoge od nas novogodišnji praznici su simbol radosti i blagostanja. Ali postoje ljudi, heroji za koje je svaki dan u godini borba za život. Zato mi, u okviru programa DAIKIN FOR LIFE svake godine pokušavamo da pomognemo humanitarnim organizacijama sa ciljem da bar malo pokušamo da ulepšamo praznike onima kojima je to najpotrebnije.

Ove godine smo odlučili da doniramo sredstva NURDOR-u, nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, koje čine roditelji, medicinsko osoblje i ljudi dobre volje koji se trude da olakšaju život deci oboleloj od raka pružajući praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku. Nadamo se da smo na ovaj način bar malo doprineli unapređenju lečenja dece iz Srbije o kome ovo udruženje brine.