Skip to main content

Kada se spoje dizajn i tehnološko savršenstvo

Kombinovanjem estetike i funkcionalnosti klima-uređaj Stylish je dizajniran tako da se lako uklapa u vaš enterijer. Koji god model da izaberete, jedinstveni dizajn i vrhunske funkcije su zagarantovane. 

Ovo je Stylish

Svaki aspekt modela Stylish je kreiran da obezbedi savršeno rešenje za klimatizaciju za vaš dom. Pored toga što je najkompaktniji model na tržištu, radi skoro nečujno i možete ga kontrolisati pomoću aplikacije Daikin Online Controller -  tako da letnje vrućine više neće predstavljati problem.

Dizajn koji će vas oduševiti, tišina u kojoj ćete uživati

Nenametljiva lepota. Kod modela Stylish, naši inženjeri su razvili potpuno nov sistem ventilatora kako biste vi uživali u savršenoj klimi bez ometanja i bez buke.

 

Bez obzira na kompaktne dimenzije, novi ventilator odlikuje izuzetna efikasnost, tako da svaka prostorija vrlo brzo postaje oaza svežine.

 

Premijum klima-uređaj

Stylish je savršen primer Daikinove superiorne ponude. Nagrađivani dizajn, najmodernija tehnologija, tihi rad i mogućnosti online upravljanja podižu lestvicu. Stylish je više od rešenja za klimatizaciju, to je način života. 

Zašto Stylish

  • Daikin Whisper Mode: potpuno nov nivo komfora zahvaljujući ovoj funkciji. Uređaj je skoro nečujan. 
  • Kompaktan, ali moćan klima-uređaj: bez obzira na dimenzije, ne pravimo kompromis kada je funkcionalnost u pitanju. 
  • Izbor boja: uređaj je dostupan u 4 elegantne boje koje se uklapaju u svačiji stil. 
  • Energetska efikasnost: minimalan uticaj na okolinu, maksimalna ušteda energije.