Header_Flagship.jpg

Daikin Solution Store

Heating & Cooling Expert

Adresa

Stanoja Glavaša 18; 11000 Beograd

Telefon

Kontakt centar: 0800 108 100

Radno vreme

Pon. - Pet.: 10:00 - 18:00; Sub. 10:00 - 15:00


DSC_6229LR.JPG

Zajedno do rešenja

Ukoliko razmišljate o kupovini klima-uređaja ili sistema za grejanje, posetite naš izložbeni salon u Central Gardenu u kome ćete na licu mesta moći da testirate sve uređaje i dobijete besplatne konsultacije oko odabira rešenja za vaš dom.

DSC_6134_LR.JPG

Dozvolite da pomognemo

Mi u Daikinu razumemo da u moru raznih modela klima-uređaja nije lako odabrati onaj pravi. Brojni su kriterijumi koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine. Zato smo tu da vam pomognemo da napravite najbolji izbor za vas i vašu porodicu. 

DSC_6219_LR.JPG

Sve na jednom mestu

Pored širokog asortimana klima-uređaja, u našem salonu možete pogledati sisteme za grejanje i uređaje za prečišćavanje vazduha. Sigurni smo da ćemo pronaći uređaj koji odgovara svim vašim zahtevima, a ujedno se uklapa u vaš budžet. 

Klima-uređaji

Mi ne pravimo kompromise kada je kvalitet u pitanju. Više od 90 godina se bavimo razvojem i proizvodnjom sistema za klimatizaciju. Samo najbolje je dovoljno dobro.

Saznajte više

Grejanje

Pored brige o komforu, mi vodimo računa i o vašim računima za struju. Naše toplotne pumpe Daikin Altherma koriste obnovljive izvore energije i tako štede vaš novac.

Saznajte više

Prečistači vazduha

Svi znamo koliko je čist vazduh bitan za zdravlje. Uz Daikin prečistače više ne morate da brinete o tome kakav vazduh udišete u svom domu.

Saznajte više

Kako do nas

Daikin showroom se nalazi u prizemlju kompleksa Central Garden.
Tramvajske linije: 10, 2, 7; Autobuske linije: 33, 48, 77

Virtuelna šetnja