header_installers.png

Razvijajte svoje poslovanje sa Daikinom

Mi nudimo najveći izbor visokokvalitetnih toplotnih pumpi, klimatizacije, ventilacije, rashlade i primenjenih sistema na tržištu.

Maksimalni komfor

Kreirajte klimatske uslove koji odgovaraju vašem životnom stilu

Visok kvalitet

Opustite se i uživajte u prednostima koje vam pruža instalacija naših pouzdanih rešenja

Energetska efikasnost

Smanjite troškove za potrošnju energije primenom naših ekoloških rešenja

Usluge

Oslonite se na našu podršku posle prodaje i programe za servisiranje


Daikin Business Portal

Naš onlajn poslovni portal vam nudi trenutni pristup svim informacijama i alatkama potrebnim za vašu instalaciju. Od priručnika i prezentacija pa do videa i softvera za selekciju, koristite ovu moćnu platformu za pretragu kao alatku za pronalaženje odgovora na razna pitanja i za pomoć pri poslovanju.

Daikin - najveća mreža instalatera u Evropi

Najveća informativna mreža u Evropi

Osnovana u Evropi pre više od 45 godina, firma Daikin Europe ima potrebno iskustvo i široku mrežu saradnika za kreiranje inovativnih rešenja za grejanje i klimatizaciju. Mi poznajemo tržište i imamo resurse potrebne za zadovoljenje vaših potreba. Zahvaljujući našem Evropskom razvojnom centru (European Development Centre) i našem fokusiranju na ekološke proizvode, mi kreiramo rešenja za unutrašnju klimu u Evropi, za Evropu.

Rešenja za sve vrste klimatskih zahteva

U Daikinu, mi nudimo najveći izbor rešenja za grejanje i hlađenje koja odgovaraju svim vrstama okruženja i ličnih prioriteta. Saznajte nešto više o opcijama koje vam stoje na raspolaganju pomoću odgovarajuće aplikacije.

Grejanje i toplotne pumpe

Klimatizacija

Prečišćavanje vazduha

Sistemi za toplu vodu

Ventilacija

Pratite vesti iz industrije