servis

Daikin Servisna akademija

Daikin Servisna akademija je jedinstveni evropski program usavršavanja za servisere. 

Maksimalan komfor

Kreirajte klimatske uslove koji odgovaraju vašem životnom stilu

Visok kvalitet

Opustite se i uživajte u prednostima koje vam pruža instalacija naših pouzdanih rešenja

Energetska efikasnost

Smanjite troškove za potrošnju energije primenom naših energetski efikasnih rešenja

Usluge

Oslonite se na našu podršku posle prodaje i programe za servisiranje


Saradnja

Daikin je uvek otvoren za saradnju sa firmama koje se bave instalacijom i servisom. U slučaju da ste zainteresovani pogledajte koji vidovi saradnje su vam na raspolaganju ili nas kontaktirajte putem mejla sales@hce.rs.

120490_Inst_002_web_hero.jpg
 

Postani Daikin Heating Partner

Naša misija je da krajnjim kupcima u centralnoj i istočnoj Evropi ponudimo pouzdanu uslugu i visokokvalitetne proizvode. Da bismo nagradili vašu posvećenost Daikinu i našem asortimanu grejanja kreirali smo program Daikin Heating Partner. Zajedno možemo da napravimo ekskluzivnu partnersku mrežu koja postavlja nove standarde u segmentu grejanja.

HCE-mission-and-goals-sales.jpg
Daikin - najveća mreža instalatera u Evropi

Postani Daikin Home Comfort Expert

Home Comfort Expert program je namenjen instalaterima koji bi želeli da se izdvoje od drugih, povećaju svoj profit i prošire na druga tržišta. 

Po pristupanju programu, naši partneri imaju pravo na brojne benefite koji im omogućavaju dalji razvoj i jačanje veza sa kupcima. 

Gradimo jake veze i igramo otvoreno. Home Comfort Expert partneri su ključ Daikin prodaje i naša primarna prodajna ruta na tržištu.

Daikin Business Portal

Daikin Business Portal je onlajn platforma za pristup tehničkoj dokumentaciji i alatima koji su vam potrebni za svakodnevni rad sa Daikin opremom za klimatizaciju. 

Daikin Promoshop

Ovde možete da naručite svoje omiljene Daikin reklamne materijale kao i da ih dodatno brendirate svojim logotipom. 

Servisna akademija
 

Daikin Service Games

Daikin Service Games je takmičenje koje ima tradiciju dugu deset godina. Usled velikog interesovanja od 2019. godine ovo takmičenje je organizuje i za instalatere iz centralnoistočne Evrope. Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjim igrama.  

 

 

Multi Split softver za izbor

Jednostavna softverska alatka za izbor, bazirana na internetu, za naš multi split asortiman. Omogućava da se izabere sistem koji najviše odgovara individualnim potrebama kupca.

Pogledajte SADA

Daikin kućište za nizak zvuk

Zadovoljite stroge zahteve u vezi buke, povećanjem fleksibilnosti primenom Sky Air i VRV toplotnih pumpi, zahvaljujući sniženju zvučne snage do 10 dB(A)​

  • Specijalno koncipirano za Sky Air i VRV toplotne pumpe
  • Fabrički provereni podaci o zvuku, kapacitetu i efikasnosti
  • Dodatni proračuni nisu potrebni
kućni vrt sa žbunjem i drvećem

Rešenja za sve vrste klimatskih zahteva

U Daikinu, mi nudimo najveći izbor rešenja za grejanje i hlađenje koja odgovaraju svim vrstama okruženja i ličnih prioriteta. Saznajte nešto više o opcijama koje vam stoje na raspolaganju upotrebom odgovarajuće aplikacije.