Skip to main content

Home Comfort Expert

Postanite Home Comfort Expert i uživajte u brojnim prednostima koje ovaj program nudi!

bg-image

Business Portal

Naši Home Comfort Expert partneri mogu naći sve informacije o proizvodima, obukama i ostalim novostima na Business Portalu.

bg-image

Kvalitet i strast

Home Comfort Expert (HCE) predstavlja simbol kvaliteta na polju rešenja kontrole klime. 

Ovaj program je fokusiran na rezidencijalne krajnje kupce u centralnoj i istočnoj Evropi. Svesni različitosti svakog tržišta, svu svoju pažnju i iskustvo smo usmerili ka ovom vidu partnerstva. 

Vrednosti kojima se vodimo: pružanje pouzdane usluge krajnjim kupcima i proizvodi vrhunskog kvaliteta.  

Zato, Home Comfort Expert za nas nije samo logo, već simbol kvaliteta koji kupcima omogućava da imaju poverenje u nas i naše partnere. 

Overcome challenges as a team

Igramo za isti tim

Program gradi tesnu vezu između Daikina i odabranih instalatera. Zajedno koristimo potencijal tržišta za razvoj i rast. Teško da postoji drugi brend koji nudi tako jako partnerstvo puno poverenja i tako pouzdana rešenja:

Daikin obezbeđuje podršku i obuke; samim tim partneri mogu da pruže bolje usluge krajnjim kupcima.

Započeli smo program u srcu Evrope i pokazalo se da smo uradili pravu stvar. Krajnji kupci znaju da cene dobru uslugu i kvalitetne proizvode. 

Sales

Veća prodaja, veći profit

Rezultati koje su ostvarili naši prvi Home Comfort Expert-i pokazuju da smo na pravom putu, i daju nam motivaciju da idemo dalje i da širimo naš program još više i još uspešnije. 

Danas postoji više od 200 HCE partnera u 14 zemalja centralno-istočne Evrope. Mnogi od njih su doživeli neverovatan rast posle pristupanja programu Home Comfort Expert.

Danas Home Comfort Expert-i prodaju 70 % split sistema u CEE regionu. 

 

Prednosti za sve

Perspektiva

Home Comfort Expert program je namenjen instalaterima koji bi želeli da se izdvoje od drugih, povećaju svoj profit i prošire na druga tržišta. 

Po pristupanju programu, naši partneri imaju pravo na brojne benefite koji im omogućavaju dalji razvoj i jačanje veza sa kupcima. 

Našim Home Comfort Expert-ima pružamo najbolju moguću podršku: nudimo treninge koji im pomažu da unaprede svoje tehničke kompetence. Zatim, obezbeđujemo marketinšku podršku koja im omogućava profesionalan nastup na tržištu putem izložbenog salona, vozila, reklamnog materijala i još mnogo toga. HCE partneri imaju i posebne pakete i cenovne uslove u odnosu na standardne dilere. 

Gradimo jake veze i igramo otvoreno. Home Comfort Expert partneri su ključ Daikin prodaje i naša primarna prodajna ruta na tržištu.

 

6 prednosti za naše partnere

Home Comfort Expert-i mogu da računaju na:

  1. Jake kanale informacija i poseban tretman
  2. Marketing koncept, profesionalnu podršku i uslugu
  3. Dobre cenovne pakete
  4. Jak odnos pun poverenja
  5. Jasne relacije
  6. Veću prodaju
bg-image

Napredujte uz našu bonus listu

Šest benefita važe za sve naše Home Comfort Expert-e. Partneri koji žele nešto više, mogu da budu deo naše bonus šeme i da postanu HCE Premium partneri. Oni moraju da ispune više uslova, ali mogu da skupljaju bonus poene od kojih će svakako imati koristi. 

Zavisno od ukupnog broja bonus poena, mogu da dostignu određeni nivo u našoj bonus šemi - srebrni, zlatni ili platinum. Status je važeći za period od godinu dana, posle čega se radi evaluacija. Viši nivo znači više prednosti za HCE Premium partnera. 

ISKUSTVA

Pitali smo neke od naših Home Comfort Expert partnera šta oni vide kao glavnu prednost ovog programa. Evo šta su nam rekli: 

bg-image

“Home Comfort Expert program  je veoma profesionalan. Prvi put u istoriji Daikina na tržištu imamo preporučene maloprodajne cene, što je za nas vrlo bitno.”

Vladimir Venkov

Direktor, MMC Ink., Bugarska 

“Home Comfort Expert program pomaže partnerima da rastu još brže. Na tržištu postoji potreba da se Daikin podigne na viši nivo, a sa ovim programom to možemo.”

Miha Glavič, MBA

Direktor, E2E d.o.o., Slovenija

“Uz Home Comfort Expert program napredujemo sa svakom jedinicom koju prodamo. Program pomaže našoj kompaniji da raste i da se širi, a uz to imamo i podršku u izgradnji izložbenog salona.”

Marek Žiačik, Marek Mihály

Vlasnici firme M-M KLIMA, Slovačka

Daikin Promoshop

Ovde možete da naručite svoje omiljene Daikin promo materijale kao i da ih dodatno brendirate svojim logotipom. 

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?