Skip to main content

Držite pod kontrolom komfor i energetske troškove vašeg poslovnog prostora

Uz Daikin rešenja operativni troškovi vašeg poslovnog prostora će značajno biti smanjeni. 

Usredsredite se na svoje poslovanje

Usredsredite se na svoje poslovanje

Vaša unutrašnja klima je naš prioritet. Uz Daikin rešenja, vi i vaši zaposleni moći ćete da radite u komfornom okruženju. Mi vam nudimo energetski najefikasnije rešenje, tako da vi možete da se prevashodno koncentrišete na svoje poslovanje.

Investirajte energetsku efikasnost

Investicija u rešenje Daikin, dugoročno posmatrano, štedi vaš novac. Vaši troškovi za grejanje i hlađenje predstavljaju bar 50% vaše potrošnje energije, što znači da će instalacija energetski efikasnog rešenja imati značajan uticaj na vaše ukupne energetske troškove.

Vaš lični Daikin predstavnik

Podrška

Da bismo vam garantovali najkvalitetniju uslugu, naši članovi tima će vam pružati podršku tokom svih faza izrade projekta - od početne ideje pa do održavanja instalacije. 

Kompletno rešenje za kontrolu klime poslovnog prostora

Od energetski efikasnog grejanja i klimatizacije, pa do sistema za upravljanje zgradom (BMS), imamo odgovarajuća klimatska rešenja za vaše kancelarije i velike poslovne objekte. 

Veliki izbor modela unutrašnjih jedinica

Jednostavno renovirajte ili zamenite postojeći sistem klimatizacije

Daikin klima-uređaji su najbolja alternativa za zamenu postojećih neefikasnih sistema. Zahvaljujući uštedi pri potrošnji energije i minimalnim instalacionim troškovima, doći će do brzog povraćaja investicije.

Od manjih kancelarija do velikih poslovnih zgrada

Bez obzira na to da li je vaš projekat veliki ili mali, mi nudimo rešenja za grejanje i hlađenje koja će odgovarati vašem objektu.

 • Manje kancelarije

  Naše Sky Air rešenje je idealno za manje prostore sa odvojenom kontrolom za svaki uređaj.

 • Poslovne zgrade srednje veličine

  Naša VRV rešenja mogu da zadovolje sve vaše potrebe u pogledu unutrašnje klime. Idealno za male i srednje prostore, uz opciju centralne ili lokalne kontrole vaših uređaja.

 • Veliki poslovni objekti

  Rashladni agregati i oprema vazdušne strane su optimalna rešenja za srednje i velike prostore, i pokrivaju sve vaše klimatske potrebe uz pomoć sistema sa centralnim upravljanjem.

 • Velike recepcije

  Biddle vazdušne zavese poboljšavaju stabilnost unutrašnje klime tako što smanjuju gubitke klimatizovanog vazduha. Biddle vazdušne zavese povećavaju efikasnost za do 72%.

 • Inteligentno upravljanje

  Sistem za upravljanje poslovanjem i inteligentni dodirni menadžer vam omogućuju kontrolu unutrašnje klime sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku. 

 • Svež vazduh

  Unesite svež i zdrav vazduh pomoću naših klima-komora. Idealne su za srednje i velike prostore i kompatibilne su sa svim Daikinovim rešenjima koja koriste naš sistem za klimatizaciju.

bg-image

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

  bg-image

  Claerhout Communication House office case

  Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

  bg-image

  Velocity case

  Learn how Daikin helped Velocity improve its green credentials by installing a Daikin VRV heat recovery system.

   bg-image

   VMD business centre case

   Discover how our heat pumps provided a total climate solution for Croatia's tallest office building.

   bg-image

   Crystal tower case

   Discover how Daikin provides a modern, energy-efficient and versatile air conditioning solution for the entire building.

    bg-image

    Torre Serenissima case

    An 11-storey office building, the Torre Serenissima serves as the headquarters of the Brescia Padova Motorway in Verona, Italy. Equipped with an outdated R-22 refrigerant system, we gave the Torre Serenissima a full upgrade to deliver more energy efficiency and comfort.

    bg-image

    We are there for you

    A well-maintained HVAC system adds value and continuity. Taking steps to prolong your installation's working life ensures your employee's productivity and health is not disrupted.

    Zadržite postojeći cevovod i ožičenje za poslovne i druge velike objekte

    Koncipirana za brzu instalaciju, naša rešenja za kancelarije i velike poslovne objekte iskorišćavaju postojeće vodovodne i električne instalacije u cilju eliminisanja dodatnih troškova i minimalnog perioda obustave rada.

    Smanjite troškove instalacije na minimum za poslovne i druge velike objekte

    Fleksibilni uređaji, kao što je na primer Daikin ravna kaseta, se direktno ugrađuju u standardne plafonske ploče tako da svode troškove instalacije na minimum .

    Integracija sa opremom drugih proizvođača za poslovne i druge velike objekte

    Inteligentni dodirni menadžer je sistem za poslovnu kontrolu koji se integriše sa opremom drugih proizvođača.

    Pronađite dodatne informacije

    Potrebna pomoć?

    Pronađite dodatne informacije

    Potrebna pomoć?

    Pronađite dodatne informacije

    Potrebna pomoć?

    Potrebna pomoć?