Skip to main content

Sky Air

Energetski efikasna rešenja za male do srednjih komercijalnih lokala.

Sezonska efikasnost za grejanje

Energetska efikasnost

Sa sezonskom efikasnošću nivoa A++ za grejanje i hlađenje, Daikin Sky Air značajno smanjuje vašu energetsku potrošnju korišćenjem najnovije tehnologije.

 • Promenljiva temperatura rashladnog fluida automatski prilagođava temperaturu rashladnog fluida trenutnom opterećenju.
 • Uređaji sa automatskim čišćenjem povećavaju uštede za do 50% u poređenju sa standardnim kasetama i skrivenim plafonskim uređajima
 • Toplotna pumpa koristi obnovljive izvore energije da bi vam pružila grejanje tokom zime i hlađenje tokom leta
Bluevolution tehnologija za najmanji karbonski otisak

Bluevolution tehnologija

Sky Air postoji takođe i u verziji sa minimalnim karbonskim otiskom - to je Bluevolution tehnologija. Upoznajte se sa našim asortimanom Bluevolution proizvoda i saznajte nešto više o prednostima koje pruža rashladni fluid R-32.

Osobe na sastanku u kancelariji
Osobe na sastanku u kancelariji

Projektovano u cilju da vam pruži udobnost

Podni senzor i senzor prisustva usmeravaju vazduh dalje od vas da bi kreirali savršen protok vazduha, dok promenljiva temperatura rashladnog fluida (VRT) sprečava neprijatnu promaju. Koncipiran koristeći tehnologiju tihu kao šapat, vaš Sky Air će biti tako tih da ćete zaboraviti da je tu.

Proizvodi visokog kvaliteta

Kvalitetni proizvodi i kvalitetni stručnjaci

Naša politika nultog defekta znači da mi, tokom proizvodnje, često testiramo svaki uređaj da bismo osigurali da će on besprekorno funkcionisati tokom dugog niza godina. Mi takođe imamo na raspolaganju i najveću mrežu servisera, tako da je jedan od ovlašćenih Daikinovih tehničara uvek spreman da vam pomogne.

Sve je uvek pod kontrolom

Daikin Cloud servis, vam omogućava da na jednostavan način kontrolišete svoj sistem i nadgledate energetsku potrošnju sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku. Saznajte nešto više o tome

Sveobuhvatno rešenje za kontrolu klime vaše prodavnice

 • Maksimalno smanjite gubitke toplog ili hladnog vazduha na ulazu pomoću naše Biddle vazdušne zavese i povećajte uštedu energije za do 72% u poređenju sa rešenjima koja koriste električnu energiju
 • Uživajte u čistom vazduhu uz ventilacione sisteme koji koriste energetski efikasnu rekuperaciju toplote
 • Naša jedinstvena kaseta sa automatskim čišćenjem sakuplja prašinu i prljavštinu čime povećava radnu efikasnost za do 50% i značajno snižava troškove održavanja
 • Skriveni plafonski uređaji se nenametljivo uklapaju u vaš enterijer i oslobađaju zidni prostor za police i vitrine
 • Daikin Cloud servis vam omogućuje da upravljate većim brojem lokacija sa bilo kog mesta
Prodavnica odela

Fleksibilno rešenje

Može da se prilagodi za sve manje i srednje komercijalne primene

 • Butici i prodavnice

  Povećajte svoju energetsku efikasnost priključivanjem vašeg Sky Air sistema na našu Daikin kasetu sa kružnim protokom vazduha sa automatskim čišćenjem, jednostavnu za održavanje.

 • Računski centri

  Sky Air je pouzdano i efikasno rešenje koje zadovoljava komplikovane potrebe manjih i srednjih telekomunikacionih i računskih centara i laboratorija.

 • Restorani

  Priuštite sebi sveobuhvatno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe u pogledu rashlade, komfornog hlađenja i grejanja.

 • Kancelarije

  Naše Sky Air rešenje je idealno za manje prostore sa odvojenom kontrolom za svaki uređaj.

Kreiran za vaš enterijer

Vrlo širok asortiman unutrašnjih jedinica. Odaberite najbolji predajnik za vaš prostor.

Jedinstvena tehnologija koja intuitivno podešava temperaturu rashladnog fluida

Opremljeni najsavremenijom tehnologijom

Sky Air sadrži jedinstvenu tehnologiju promenljive temperature rashladnog fluida, koja intuitivno podešava temperaturu rashladnog fluida u zavisnosti od vremenskih uslova i zahteva objekta.

Vaš Sky Air sistem će u svakom trenutku funkcionisati sa maksimalnom efikasnošću. Pored toga, promenljiva temperatura rashladnog fluida takođe maksimalno povećava komfor time što ostvaruje višu temperaturu izduvnog vazduha da bi održala stabilno okruženje bez promaje i što duže zadržala klijente u vašoj prodavnici.

Fleksibilna i brza montaža

Spoljni uređaji su manjih dimenzija i jednostavno se instaliraju pored zida, na krovu ili na terasi. Sky Air je finansijski pristupačno rešenje za novosagrađene objekte i idealna zamena za starije, manje efikasne sisteme, jer koristi postojeći cevovod i ožičenje tako da eliminiše problem prosecanja zidova.

Zahvaljujući opciji kućišta za zvučnu izolaciju zvuk prilikom rada je smanjen za do 10 dB(A), što čini primenu toplotne pumpe izuzetno fleksibilnom, čak i u područjima osetljivim na zvuk.

Dvoje ljudi stoji jedan pored drugog

Jedinstvena tehnologija automatskog čišćenja

Naše kasete sa kružnim protokom i skriveni plafonski uređaji imaju mogućnost (opciju) ugradnje filtera sa automatskim čišćenjem koji povećavaju efikasnost, komfor i pouzdanost, čime se ostvaruje maksimalno zadovoljstvo vaših kupaca ili gostiju.

Naša vodeća Sky Air rešenja

Saznajte više

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?