Skip to main content

Kaseta sa kružnim protokom vazduha

Naša Daikin tehnologija kružnog protoka vazduha od 360° nudi najveći postojeći komfor na tržištu i povećava energetsku efikasnost za do 50%.

kaseta sa kružnim protokom vazduha montiranje maloprodaja
kaseta sa kružnim protokom vazduha montiranje maloprodaja

Inteligentna tehnologija za komfornu unutrašnju klimu

Sa protokom vazduha od 360°, nikada nećete osetiti hladnu promaju i neravnomernu raspodelu vazduha. Inteligentno oko detektuje osobe prisutne u prostoriji i skreće direktan protok vazduha dalje od njih, a podni senzori obezbeđuju ravnomernu temperaturu od poda do plafona.

Daikin kaseta sa kružnim protokom vazduha, velike efikasnosti
Daikin kaseta sa kružnim protokom vazduha, velike efikasnosti

Što je energetska efikasnost veća, vaše uštede su veće

Naša kaseta sa kružnim protokom je opremljena maskom sa jedinstvenim filterom sa automatskim čišćenjem koja smanjuje troškove održavanja i povećava uštede u potrošnji energije za do 50% u poređenju sa standardnim kasetama. Inteligentno oko automatski prebacuje kasetu u režim za uštedu energije, ili je potpuno isključuje ako u prostoriji nema nikoga. Ovim se smanjuju energetski troškovi za do 27%.

bg-image

Fleksibilan dizajn se uklapa u svaku prostoriju i u svaku instalaciju

Zahvaljujući najnižoj visini instalacije na tržištu, naša kaseta sa kružnim protokom se savršeno uklapa u plafon. Njen fleksibilni dizajn omogućuje 2-smerni, 3-smerni i 4-smerni protok vazduha, tako da je možete instalirati u uglovima, pored zida, ili u prostorijama nepravilnog oblika.

bg-image

Jednostavno održavanje

Opremljena specijalnim filterom sa automatskim čišćenjem, naša kaseta sa kružnim protokom omogućuje ravnomeran rad i povećava efikasnost za do 50%. Prašina sakupljena tokom svakodnevnog automatskog čišćenja se odlaže u kutiju koja može da sakupi 12-tomesečnu količinu prašine.

Zaboravite na merdevine i na tehničare koji dolaze zbog čišćenja. Da bi se uklonila sakupljena prašina iz kutije, dovoljno je prikačiti je na običan usisivač.

Primer stvarne uštede

Wolverhampton, U.K.

Posle instaliranja kaseta sa automatskim čišćenjem, ova prodavnica je primetila smanjenje energetske potrošnje od 50% u poređenju sa prethodno korišćenim standardnim uređajima.

bg-image

Kreirana za vaš komfor

Inteligentno oko koristi senzore prisustva da bi otkrilo osobe prisutne u prostoriji i skrenulo direktan mlaz vazduha dalje od njih, čime se eliminiše hladna promaja. Vaš sistem se automatski prebacuje u režim za uštedu energije ili se sasvim isključuje ukoliko otkrije da je prostorija prazna. Dodatni podni senzori obezbeđuju da temperatura ostane identična od poda do plafona.

Ravnomerni protok vazduha

Rad u opsegu od 360° obezbeđuje savršeno ravnomernu raspodelu vazduha i istovremeno eliminiše mrtve uglove. Sistem sa vertikalnim automatskim njihanjem ravnomerno raspoređuje vazduh u prostoriji i smanjuje fluktuacije temperature. Ovo prouzrokuje manji broj ciklusa, čime se smanjuje energetska potrošnja i povećavaju uštede.

Najveći izbor dekorativnih panela

U ponudi su paneli u beloj i crnoj boji, tako da kaseta sa kružnim protokom vazduha može da se uskladi sa svim vrstama enterijera.

7 različitih verziija ukrasne maske - dekorativne, verzija sa automatskim čišćenjem i standardna verzija će zadovoljiti sve potrebe, od standardnih okruženja do okruženja izloženih prašini.

Specijalno kreirane ukrasne maske bele ili crne boje

Specijalno kreirane ukrasne maske bele ili crne boje

› Nova linija specijalno kreiranih ukrasnih maski koje prikrivaju usisnu rešetku ili su modernijeg izgleda

› Sa protokom vazduha od 360°, širokim krilcima i opcionim inteligentnim senzorima

Maske sa automatskim čišćenjem filtera mogu biti bele ili crne boje

Maske sa automatskim čišćenjem filtera mogu biti bele ili crne boje

› Jedinstvena Daikin kaseta sa automatskim čišćenjem filtera, širokim krilcima i opcionim inteligentnim senzorima

› Ukrasna maska sa sitnijom mrežicom, koja se koristi za okruženja izložena prašini (na pr. prodavnice odeće i knjižare)

Standardne ukrasne maske mogu biti bele ili crne boje

Standardne ukrasne maske mogu biti bele ili crne boje

› Jedinstvena Daikin kaseta sa kružnim protokom vazduha od 360°, širokim krilcima i opcionim inteligentnim senzorima

Srodni proizvodi

Saznajte više

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?