Šta kompanija Daikin kaže o nama

O nama

Daikin Europe N.V. je vodeći proizvođač opreme za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju.

Heating&Cooling Expert d.o.o.

DSCN2528_slider.jpg
DSCN2528.JPG
DSCN2532.JPG
DSCN2540.JPG

Kompanija Heating&Cooling Expert je zvanični predstavnik i agent prodaje za
DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE za teritorije Srbije i Crne Gore.

Delatnost

Osnovna delatnost kompanije je pružanje tehničke, logističke, prodajne i marketinške podrške ovlašćenim DAIKIN dilerima na tržištima na kojima posluje. 

Pored toga, u okviru DAIKIN trening centra u Beogradu, kompanija Heating&Cooling Expert je odgovorna za obezbeđivanje kontinuirane edukacije svojim dilerima, projektantima i svima koji posluju u okviru KGH industrije, a dolaze u dodir sa DAIKIN proizvodima.

Vizija i misija

Vizija kompanije Heating&Cooling Expert je ostvarivanje liderske pozicije brenda DAIKIN na tržištima Srbije i Crne Gore. Vođeni jednim ciljem - da kvalitet ne bude privilegija, već dostupan svima – radićemo na zadovoljenju zahteva i potreba svakog potrošača, bilo da je reč o rezidencijalnom segmentu, komercijalnom ili industrijskom. Mi ne nudimo proizvod, mi obezbeđujemo rešenje. 

Misija kompanije Heating&Cooling Expert je pozicioniranje brenda DAIKIN na tržištu kao simbol kvaliteta, sigurnosti i dugotrajnosti, koji zahvaljujući vrhunskim tehnologijama, obezbeđuje korisnicima optimalan komfor kada je reč o kontroli unutrašnje klime. Uz to, Heating&Cooling Expert teži da kontinuirano radi na podizanju svesti o važnosti korišćenja obnovljivih izvora, samim tim i energetske efikasnosti, vodeći, na taj način, računa i o očuvanju životne sredine. 

 

Naša misija

Mi smo posvećeni kreiranju visokokvalitetnih proizvoda i sveobuhvatnih klimatskih rešenja u cilju ostvarivanja komfornog i održivog unutrašnjeg okruženja, za sve ljude i sva područja na svetu.

Daikinbrand-photogrid.png

Daikin brend

Mi koristimo našu patentiranu tehnologiju sa finansijski pristupačnim rešenjima da bismo oblikovali buduće sisteme za grejanje, hlađenje, ventilaciju i rashladu i da bismo bili sigurni da naši klijenti mogu da se oslone na Daikin za ostvarivanje vrhunskog komfora.

Innovation3-500x330.png

Inovacije

Težimo da uvek isporučujemo visokokvalitetne proizvode i budemo predvodnici u razvoju buduće tehnologije za uštedu energije.

environmental-500x330.png

Ekološka odgovornost

Mi predvodimo na putu ka smanjenju negativnog ekološkog uticaja. Zbog toga ugrađujemo „zelene“ principe i održiva rešenja u centar svega što radimo.

Vrednosti kojima se vodimo:

  • Apsolutna pouzdanost - posvećenost ostvarivanju iskrenih poslovnih odnosa zasnovanih na poverenju, sa klijentima, kolegama, poslovnim partnerima i zajednicom.
  • Preduzimljivo rukovođenje- posvećenost gradnji firme na osnovu ohrabrivanja i nagrađivanja inicijative i visokog profesionalnog kvaliteta svih zaposlenih.
  • Skladni radni odnosi - posvećenost kreiranju radnog prostora u kome ćemo svi raditi zajedno sa predanošću da ostvarimo Daikinove ciljeve i izazove.

Korporativna društvena odgovornost (CSR)

Kao deo globalne grupe Daikin, težimo da budemo lider svetske klase u svim aspektima svog posla. Korporativna društvena odgovornost nije samo Daikinova dobronamerna inicijativa. Ona je ugrađena u srž naše kompanije i oblikuje kulturu naše korporacije. Naše osnovne, najveće vrednosti, filozofija grupe i priručnik o etici kompanije prikazuju načine kojima Daikin želi da vodi svoje poslovanje i preuzima svoju odgovornost, koju očekuje i od drugih.

Filozofija grupe

Daikinovo rukovodstvo je formulisalo jasnu filozofiju grupe koja oblikuje globalni način razmišljanja koji treba da prihvate svi zaposleni u Daikinu. Daikinova filozofija grupe daje moć svakom njenom članu da promoviše inovativne ideje i rešenja, da donosi odgovorne zaključke i odluke i da fleksibilno reaguje tokom obavljanja svog posla.

Etika kompanije

Daikinova etika kompanije predstavlja izraz elementarnih vrednosti i bazu za donošenje poslovnih odluka. Lična odgovornost i obaveza svakog člana grupe Daikin Europe je da poštuje visoke moralne i pravne standarde ponašanja kako na papiru tako i u ponašanju, bilo da je to propisano zakonom ili ne.

Saznajte nešto više o tome