Skip to main content

O nama

Daikin je vodeći proizvođač uređaja za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.

Daikin u Srbiji

Kompanija Heating&Cooling Expert je zvanični predstavnik i agent prodaje za DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE za teritorije Srbije i Crne Gore.

Delatnost

Osnovna delatnost kompanije je pružanje tehničke, logističke, prodajne i marketinške podrške ovlašćenim DAIKIN dilerima na tržištima na kojima posluje. 

Pored toga, u okviru DAIKIN trening centra u Beogradu, kompanija Heating&Cooling Expert je odgovorna za obezbeđivanje kontinuirane edukacije svojim dilerima, projektantima i svima koji posluju u okviru KGH industrije, a dolaze u dodir sa DAIKIN proizvodima.

Vizija i misija

Vizija kompanije Heating&Cooling Expert je ostvarivanje liderske pozicije brenda DAIKIN na tržištima Srbije i Crne Gore. Vođeni jednim ciljem - da kvalitet ne bude privilegija, već dostupan svima – radićemo na zadovoljenju zahteva i potreba svakog potrošača, bilo da je reč o rezidencijalnom segmentu, komercijalnom ili industrijskom. Mi ne nudimo proizvod, mi obezbeđujemo rešenje. 

Misija kompanije Heating&Cooling Expert je pozicioniranje brenda DAIKIN na tržištu kao simbol kvaliteta, sigurnosti i dugotrajnosti, koji zahvaljujući vrhunskim tehnologijama, obezbeđuje korisnicima optimalan komfor kada je reč o kontroli unutrašnje klime. Uz to, Heating&Cooling Expert teži da kontinuirano radi na podizanju svesti o važnosti korišćenja obnovljivih izvora, samim tim i energetske efikasnosti, vodeći, na taj način, računa i o očuvanju životne sredine. 

Prodaja 

Prodaja Daikin uređaja se vrši preko našeg maloprodajnog objekta Daikin Solution Store (proizvodi za rezidencijalne primene) i preko ovlašćene dilerske mreže

Želiš da budeš deo tima u Beogradu?

Ukoliko među otvorenim radnim mestima vidiš neko za koje smatraš da imaš kvalifikacije, pošalji nam svoju prijavu. 

Otvorene pozicije

U kompaniji Heating & Cooling Expert trenutno imamo otvorene konkurse za radna mesta: 

 1. Service Engineer (f/m)
 2. Technical Trainee - Residential Sales Department (f/m)

Ukoliko ispunjavate uslove konkursa možete nam poslati prijavu na hr@hce.rs.

Brend Daikin

 • Daikin brend

  Mi koristimo našu patentiranu tehnologiju sa finansijski pristupačnim rešenjima u cilju oblikovanja budućih sistema za grejanje, hlađenje, ventilaciju i rashladu i da osiguramo da naši klijenti mogu da se oslone na Daikin za ostvarivanje vrhunskog komfora.

 • Inovacije

  Težimo da uvek isporučujemo visokokvalitetne proizvode i budemo predvodnici u razvoju buduće tehnologije za uštedu energije.

 • Ekološka odgovornost

  Mi predvodimo na putu ka smanjenju negativnog ekološkog uticaja. Zbog toga ugrađujemo „zelene“ principe i održiva rešenja u centar svega što radimo.

Vrednosti kojima se vodimo:

 • Apsolutna pouzdanost - posvećenost ostvarivanju iskrenih poslovnih odnosa zasnovanih na poverenju, sa klijentima, kolegama, poslovnim partnerima i zajednicom.
 • Preduzimljivo rukovođenje- posvećenost gradnji firme na osnovu ohrabrivanja i nagrađivanja inicijative i visokog profesionalnog kvaliteta svih zaposlenih.
 • Skladni radni odnosi - posvećenost kreiranju radnog prostora u kome ćemo svi raditi zajedno sa predanošću da ostvarimo Daikinove ciljeve i izazove.

Korporativna društvena odgovornost (CSR)

Kao deo globalne grupe Daikin, težimo da budemo lider svetske klase u svim aspektima svog posla. Korporativna društvena odgovornost nije samo Daikinova dobronamerna inicijativa. Ona je ugrađena u srž naše kompanije i oblikuje kulturu naše korporacije. Naše osnovne, najveće vrednosti, filozofija grupe i priručnik o etici kompanije prikazuju načine kojima Daikin želi da vodi svoje poslovanje i preuzima svoju odgovornost, koju očekuje i od drugih.

Filozofija grupe

Daikinovo rukovodstvo je formulisalo jasnu filozofiju grupe koja oblikuje globalni način razmišljanja koji treba da prihvate svi zaposleni u Daikinu. Filozofije grupe Daikin daje moć svakom članu ove grupe da promoviše inovativne ideje i rešenja, da donosi odgovorne zaključke i odluke i da fleksibilno reaguje tokom obavljanja svog posla.

Etika kompanije

Daikinova kolektivna etika predstavlja izraz elementarnih vrednosti i bazu za donošenje poslovnih odluka. Lična odgovornost i obaveza svakog člana grupe Daikin Europe je da poštuje visoke moralne i pravne standarde ponašanja kako na papiru tako i u stvarnosti, bilo da je to propisano zakonom ili ne.

Organizacioni kvalitet

Tokom godina, Daikin Europe N.V. je postao čuven kao dobro organizovana i rukovođena kompanija, koja je u skladu sa svim evropskim proizvodnim standardima i koja vodi brigu o bezbednosti i dobrobiti svojih zaposlenih. Mi zadovoljavamo, ili čak prevazilazimo sve propise u vezi sa radnom snagom i njenim zdravljem i bezbednošću. Naši zaposleni su efikasno obučeni i pruža im se podrška na radnom mestu.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?