Skip to main content

Internacionalni ključni klijenti (IKA)

Tu smo da pružimo podršku vašem poslovanju na svakom koraku!

Internacionalni poslovni svet može da bude vrlo komplikovan za većinu firmi. U Daikinu, mi želimo da ove svakodnevne poslovne operacije učinimo jednostavnijim. Zbog toga smo kreirali internacionalni tim za ključne klijente (IKA): tim vodećih stručnjaka u domenu poslovanja i prodaje posvećen ključnim klijentima, spreman je da pomogne vašoj firmi da se što bolje bolje snađe po pitanju klimatizacije, grejanja ili hlađenja i pruži vašim korisnicima optimalan komfor i kvalitet vazduha tokom cele godine.

Vaš partner u internacionalnom poslovanju

Naš IKA tim, lociran u našem evropskom sedištu, služi kao vaša osnovna tačka kontakta za vođenje svih internacionalnih poslova. Ovaj tim, koji se oslanja na našu svetsku mrežu kolega i partnera, stručnjaka iz različitih oblasti, može da pomogne vašoj firmi da ostvari konkurentnu prednost povećanjem efikasnosti, transparentnosti i fleksibilnosti vaše poslovne strategije.

Efikasan instalater
Efikasan instalater

 

Uštedite novac i vreme da biste povećali svoj prihod.

  • Brza i efektna komunikacija tokom čitavog ciklusa projekta
  • Mi nudimo veliki izbor HVAC-R rešenja velike efikasnosti
Transparentno poslovanje
Transparentno poslovanje

 

Dobićete najadekvatnija uputstva u cilju donošenja inteligentnih poslovnih odluka i zadovoljenja potreba vaše firme.

  • Pružićemo vam podršku u cilju ostvarivanja optimalnog veka trajanja vašeg Daikin sistema.
  • Pomoći ćemo vam u vezi najnovijih lokalnih i državnih propisa.
Fleksibilno partnerstvo
Fleksibilno partnerstvo

Prijaće vam fleksibilnost našeg partnerstva, jer vam mi nudimo strategije prilagođene vašim potrebama.

  • Od koncepcije sistema pa do servisiranja posle prodaje, vaše poslovanje će dobiti višestruku pomoć kako bi uskladilo sve svoje potrebe na internacionalnom nivou
  • Planovi za nabavku po najboljim cenama, uključujući planiranje količine
Uniformno poslovanje
Uniformno poslovanje

Uskladite svoj stil poslovanja na svim tržištima tako što ćete definisati standardne kriterijume HVAC-R dizajna i nabavnih tokova.

  • Pristup širokoj mreži pouzdanih instalatera ovlašćenih od strane Daikina i pouzdanih servisnih partnera
Održivo poslovanje

Dodatna vrednost koju pruža upotreba održivih izvora energije

Kreiranje održivog poslovanja znači fokusiranje na trajnost. Nisu samo naši klijenti ti koji sve više i više misle o dugotrajnosti - i mi mislimo o tome.

Naš IKA tim trenutno nadgleda preko 800 lokacija širom Evrope. To znači mnogo stvarnih podataka o potrošnji energije, troškovima popravki i cenama održavanja za veći broj različitih primena. Sa ovim podacima, mi smo u stanju da ponudimo realnu i jasnu analizu ukupnih troškova tokom veka trajanja naše opreme, što omogućuje našim klijentima da uporede svoje trenutne troškove i donesu inteligentne poslovne odluke.

Studije slučaja - IKA

Od malih prodavnica mešovite robe pa do supermarketa, benzinskih pumpi, restorana i hotela, naš IKA tim je spreman da pomogne firmama koje pripadaju širokom opsegu različitih sektora poslovanja. Upoznajte se sa studijama slučaja naših ključnih klijenata da biste videli na koji način mi prilagođavamo naše usluge da bismo pomogli određenoj firmi da uspe.

Mala prodavnica

Mi u Daikinu razumemo pozitivan uticaj kreiranja komforne klime u vašoj prodavnici, za vaše klijente, tokom cele godine. Mi vam iz tog razloga nudimo kombinaciju proizvoda i servisa da bismo ojačali vaš radni učinak i nivo komfora vaše prodavnice, istovremeno smanjujući energetske troškove na minimum.

Supermarketi

Supermarketi i prodavnice za maloprodaju hrane imaju vrlo specifične potrebe u pogledu grejanja, hlađenja, ventilacije i rashlade. Ne treba zaboraviti da energetski troškovi igraju takođe vrlo važnu ulogu. IKA može da služi kao partner za nadgledanje svih instalacija i za praćenje energetske potrošnje vaše prodavnice.

Studija slučaja - supermarket

IKA studija slučaja - supermarket
IKA studija slučaja - benzinske pumpe

Benzinske pumpe i manje prodavnice

Mali i srednji prostori sa velikim prometom posetilaca i dugim radnim vremenom obično imaju povećan broj zahteva u pogledu HVAC-R opreme. Što je prodajni prostor manji, to je manji obrt a radni troškovi su veći. Pogledajte kako mi prilagođavamo naše proizvode za rashladu i rekuperaciju toplote da bi odgovarali benzinskim pumpama i prodavnicama.

Studija slučaja - benzinske pumpe

Studija slučaja - manje prodavnice

Restoran

Topla voda može da se proizvede na mnogo različitih načina, ali svaki od ovih načina ne koristi održive izvore energije. Toplotna pumpa može da proizvede ne samo održivu toplu vodu, već može da se pobrine i o grejanju i hlađenju. Pogledajte kako smo mi pomogli jednom od svetski poznatih lanaca restorana da optimizuje svoje poslovne običaje.

Studija slučaja - restorani

IKA studije slučaja - restoran

Hoteli

Daikin nudi inovativno, prvoklasno upravljanje klimatskim, grejnim i rashladnim rešenjima koje će zadovoljiti stalne promene zahteva profesionalaca u hotelskom sektoru, pružajući pri tom maksimum u pogledu komfora hotelskih gostiju.

Studija slučaja - hoteli

Saznajte nešto više o tome

Dodatne informacije

Za dodatne informacije ili pitanja o IKA timu, obratite se:

Daikin Europe N.V. - Brussels Office

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht - Belgium

Tel.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?