Skip to main content

Pravno upozorenje

Pravno upozorenje

Pristup i upotreba Daikin Europe N.V. internet lokacije su podložni sledećim terminima i uslovima (u daljem tekstu nazvani zajedničkim imenom „Pravno upozorenje”) Pristupom Daikin internet lokaciji i njenim korišćenjem, vi prihvatate verziju „Pravnog upozorenja” koja je na snazi u trenutku vašeg pristupa. Daikin zadržava pravo da povremeno promeni „Pravno upozorenje”, prema svom sopstvenom nahođenju i bez prethodnog obaveštenja. Nastavak upotrebe ove internet lokacije će predstavljati prihvatanje promenjenog „Pravnog upozorenja”. Na vama je odgovornost da se informišete o „Pravnom upozorenju” koje je na snazi u trenutku vašeg pristupa i upotrebe ove internet lokacije. Ukoliko prekršite bilo koji od termina i uslova ovog „Pravnog upozorenja”, vaša dozvola za korišćenje ove internet lokacije se automatski obustavlja.

Autorsko pravo

Sadržaj i plan ove internet lokacije su vlasništvo Daikina i zaštićeni su po zakonima o autorskom pravu ili zakonima o pravu na intelektualno vlasništvo. Svaka nedozvoljena upotreba sadržaja predstavlja kršenje ovih zakona. Sva prava koja ovde nisu eksplicitno navedena su rezervisana. Reprodukcija, prenos, izdavanje ili memorisanje dela ili celine ove internet lokacije na bilo koji način, bez prethodne Daikinove pismene dozvole je zabranjeno. Za dozvolu se možete obratiti putem ovog obrasca.

Sa izuzetkom stranica koje nose naznaku „Štampaj ovu stranicu”, dozvoljeno je štampati samo jednu kopiju sadržaja, za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uslovom da svaka kopija koju napravite zadržava sve napomene o autorskom pravu ili druge napomene o vlasništvu, kao i svaku izjavu o odricanju odgovornosti u vezi sa tim.

Zaštićeno ime (brend) / zaštitni znak

Sva zaštićena imena, zaštitni znaci, logotipi i slike prikazani na ovoj internet lokaciji, a koji pripadaju Daikinu, sada ili u budućnosti, su/biće jedino vlasništvo ili ovlašćenje Daikina ili njegovih partnera. Vaš pristup ovoj internet lokaciji ne treba smatrati unapred odobrenim. Ovo se automatski odnosi na svako ovlašćenje ili pravo korišćenja brendova, zaštitnih znakova, logotipa ili slika koje se pojavljuju na ovoj internet lokaciji bez Daikinovog prethodnog pismenog odobrenja. Za odobrenje se možete obratiti putem ovog obrasca.

Upotreba linkova

Ova internet lokacija ima linkove na internet lokacije drugih proizvođača nad kojima Daikin nema nikakvu kontrolu. Daikin ne stoji ni iza jedne internet lokacije kojoj možete prići sa ove internet lokacije.

Pristupanjem internet lokacijama drugih proizvođača, to činite na svoj sopstveni rizik. Daikin nije odgovoran za ispravnost, pravovremenost, pouzdanost, adekvatnost, doslednost ili potpunost bilo koje informacije, podataka, mišljenja, saveta ili izjava navedenih na ovim internet lokacijama, kao ni za kvalitet proizvoda ili usluga navedenih na ovim internet lokacijama.

Daikin nudi ove linkove kao uslugu i isključivo u informativne svrhe. Uključivanje ovih linkova ne podrazumeva da Daikin podržava ili prihvata bilo kakvu odgovornost za sadržaj ili upotrebu ovih internet lokacija. Daikin vam savetuje da prethodno pročitate termine i uslove ovih internet lokacija.

Povezivanje (kreiranje linka) na Daikin internet lokaciju

Možete kreirati link na Daikin internet lokaciju pod uslovom da je jasno navedeno (na linku) da će posetioci vaše internet lokacije biti poslati na Daikin internet lokaciju. Link ne sme da bude nejasan i ne sme da izgleda kao da Daikin internet lokacija predstavlja deo vaše internet lokacije. Na primer, „framing” i „inline linking” na Daikin internet lokaciju nisu dozvoljeni bez Daikinove prethodne pismene dozvole.

Za dozvolu se možete obratiti putem ovog obrasca.

Ni na jednoj stranici vaše internet lokacije ili u okviru bilo kojeg konteksta ne sme da postoji ni jedan link koji sadrži materijal koji može da se shvati kao nepristojan ili kriminalan, ili koji narušava ili zagovara narušavanje prava bilo koje druge firme.

Garancija i odbijanje odgovornosti u vezi sa upotrebom internet lokacije

Daikin ne garantuje da će pristup ovoj internet lokaciji i njenom sadržaju biti bez prekida i bez grešaka. Ova internet lokacija i njen sadržaj su vam ponuđeni u postojećem stanju, bez garancije bilo koje vrste u pogledu raspoloživosti, ispravnosti, bezbednosti, pouzdanosti ili sadržaja ove lokacije - ni izričite ni posredne, uključujući, ali ne samo, garancije imena ili nekršenja, ili posredne garancije u vezi sa mogućnošću prodaje ili usklađenosti sa određenom svrhom.

Ova internet lokacija može da sadrži tehničke ili druge greške, netačnosti ili štamparske greške. Daikin može da promeni sadržaj, izgled i usluge kojima se može pristupiti putem ove internet lokacije, uključujući cene i opis bilo kojeg ovde navedenog proizvoda, u bilo kom trenutku, bez prethodnog upozorenja. Sadržaj ili usluge koje nudi ova internet lokacija mogu biti zastareli; Daikin se ne obavezuje da redovno ažurira ni ovaj sadržaj ni usluge.

Ni Daikin, ni bilo koji od izvođača radova u vezi sa koncepcijom, proizvodnjom ili isporukom bilo kojeg sadržaja navedenog na ovoj internet lokaciji ne može biti odgovoran za bilo kakvu, direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu, posledičnu ili kaznenu štetu, gubitak zarade ili prekid poslovanja prouzrokovanih nekompetentnim korišćenjem ove internet lokacije, čak ni u slučaju da je Daikin informisan o mogućnosti ovakve štete.

Daikin ne snosi odgovornost i neće prihvatiti obeštećenje za bilo kakva oštećenja, ili viruse, koji mogu da inficiraju vašu računarsku opremu ili drugo vlasništvo zbog ili u vezi sa korišćenjem ili pristupom ovoj internet lokaciji, Neki sudovi ne prihvataju isključenje određenih garancija ili ograničenja obeštećenja, u tom slučaju gore navedena ograničenja ili isključenja mogu da se ne odnose na vas. Daikinova odgovornost u takvim slučajevima će biti ograničena na maksimalnu vrednost koju dozvoljava zakon.

Ukoliko niste zadovoljni sa bilo kojim delom internet lokacije, jedini i isključivi lek je prekid njenog korišćenja.

Elektronsko slanje podataka

Slanjem podataka (uključujući poruke, dokumenta i datoteke) Daikinu putem elektronske pošte ili formulara koji se nalaze na ovoj internet lokaciji, vi prihvatate da:

  1. Poslati materijal neće sadržati nijednu činjenicu koje protiv zakona ili na bilo koji drugo način neodgovarajuća za izdavanje;
  2. Izvršićete, u razumnoj meri, napor da skenirate i uklonite viruse ili druge štetne faktore pre slanja bilo kakvog materijala.
  3. Dalje, vi se obavezujete da ne vršite nikakvu akciju koja izaziva nerazumno ili nesrazmerno veliko opterećenje na infrastrukturu ove internet lokacije.

Slažete se da obeštetite, oslobodite odgovornosti i, ako je potrebno, branite Daikin i njegove službenike, direktore, zaposlene, deoničare, posrednike i predstavnike od bilo kakvih zahteva, odštete, štete i/ili troškova drugih lica, prouzrokovanih vašom pogrešnom upotrebom ove internet lokacije, vašim kršenjem ovog „Pravnog upozorenja”, ili vašim kršenjem, ili kršenjem ili upotrebom bilo kog drugog korisnika vašeg računarskog naloga, bilo kojeg intelektualnog vlasništva ili drugih prava bilo kojih lica ili entiteta.

Zaštita podataka i kolačići

Svi lični podaci do kojih dođe Daikin prilikom vašeg korišćenja ove internet lokacije će biti tretirani u skladu sa našom Politikom privatnosti podataka i Brošurom o rukovanju kolačićima. Vi potvrđujete da nam, korišćenjem ove internet lokacije, dajete dozvolu da upotrebljavamo i tretiramo vaše lične podatke u skladu sa našom politikom privatnosti i brošurom o upotrebi kolačića.

Važeći zakoni i nadležni sud

Daikin vodi operacije i kontroliše svoju internet lokaciju iz Belgije. Prema tome, treba smatrati da informacije sadržane na ovoj internet lokaciji vode poreklo iz Belgije tako da su podložne belgijskim zakonima, čime se izbegava mogućnost bilo kakvih pravnih konflikata. U najširim granicama koje dopušta važeći zakon, vi prihvatate briselski sud kao jedini nadležni sud.

Razni termini

U slučaju da bilo koji deo ovog Pravnog upozorenja postane ili se oglasi protivzakonitim, nevažećim, ili iz bilo kog razloga neprimenjivim, taj deo će biti izdvojen iz Pravnog upozorenja i neće uticati na važnost i primenjivost ostalih delova dokumenta. Pravno upozorenje je kompletan ugovor između vas i Daikina u vezi sa navedenim predmetom.

Ovu internet lokaciju kontroliše Daikin Europe N.V., firma ustanovljena u Belgiji, sa registrovanom centralom na adresi 8400 Oostende (Belgium), Zandvoordestraat 300, registrovanom u RPR Ostende, pod brojem firme 412.120.336.

Verzija 1.3 maj 2013.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?