Skip to main content

Konveni Pak

Konveni Pak kombinuje rashladu sa komfornim hlađenjem i grejanjem u okviru jednog kompaktnog sistema koji vam omogućuje da efikasno grejete svoju prodavnicu upotrebom toplote koju oslobode uređaji za rashladu (frižideri i zamrzivači).

Konveni Pak

Totalno rešenje

Naš Konveni Pak predstavlja jedinstveno totalno rešenje koje kombinuje rashladu sa komfornim hlađenjem i grejanjem u okviru jednog sistema. Takođe je moguće priključiti vaš Konveni Pak na naše Biddle vazdušne zavese i na Daikin unutrašnje jedinice.

Energetska efikasnost

Baziran na našoj zaštićenoj VRV tehnologiji i inovativnoj tehnologiji rekuperacije toplote, Daikin Konveni Pak može da smanji vašu energetsku potrošnju za do 50%. Uređaj sakuplja do 100% toplote izvučene iz rashladnih vitrina i isparivača, i ponovno je upotrebljava za besplatno zagrevanje vaše prodavnice.

tehnologija rekuperacije toplote
Konveni Pak je koncipiran tako da se prilagodi vašem objektu

Prilagođava se vašem objektu

Zahvaljujući svom kompaktnom i modularnom dizajnu, Konveni Pak se vrlo jednostavno instalira. Njegova površina osnove je za do 60% manja od standardnih sistema. On je idealan za male objekte ili objekte srednje veličine u kojima je prostor ograničen, jer je potrebna samo spoljna jedinica.

Osvojene nagrade

Conveni-Pack je, od svog puštanja u prodaju, priznat kao inovativan i ekološki proizvod

  • Osvojio je ekološku nagradu irskog instituta za rashladu (IRI) 2014.
  • Osvojio je nagradu u Handelsjournalu, Nemačka, za vrhunski maloprodajni proizvod 2014.
  • Inovacioni trofej, Equipmag izložba u Francuskoj 2008.
  • Incentive Prive 2007, nemačko ministarstvo za ekologiju.
  • UK ekološki proizvod godine, nagrada za industrijsko hlađenje 2006.
konveni pak nagrade
bg-image

Sve je uvek pod kontrolom

Odaberite između lokalnog, onlajn ili daljinskog upravljanja da biste ostvarili optimalan rad vašeg uređaja i energetsku potrošnju. Ugrađena alatka za dijagnostiku i servisna provera pojednostavljuju održavanje i obezbeđuju pouzdan rad u svakom trenutku. Naš jedinstveni Daikin Modbus interfejs može da priključi Konveni pak na sistem za kontrolu temperature i na sistem za upravljanje objektima (BMS), proizvedene od strane drugih proizvođača.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?