Konveni Pak

Konveni Pak

Konveni Pak kombinuje rashladu sa komfornim hlađenjem i grejanjem u okviru jednog kompaktnog sistema koji vam omogućuje da efikasno grejete svoju prodavnicu upotrebom toplote koju oslobode uređaji za rashladu (frižideri i zamrzivači).

Konveni Pak

Totalno rešenje

Naš Konveni Pak predstavlja jedinstveno totalno rešenje koje kombinuje rashladu sa komfornim hlađenjem i grejanjem u okviru jednog sistema. Takođe je moguće priključiti vaš Konveni Pak na naše Biddle vazdušne zavese i na Daikin unutrašnje jedinice.

Energetska efikasnost

Baziran na našoj zaštićenoj VRV tehnologiji i inovativnoj tehnologiji rekuperacije toplote, Daikin Konveni Pak može da smanji vašu energetsku potrošnju za do 50%. Uređaj sakuplja do 100% toplote izvučene iz rashladnih vitrina i isparivača, i ponovno je upotrebljava za besplatno zagrevanje vaše prodavnice.

tehnologija rekuperacije toplote
Konveni Pak je koncipiran tako da se prilagodi vašem objektu

Prilagođava se vašem objektu

Zahvaljujući svom kompaktnom i modularnom dizajnu, Konveni Pak se vrlo jednostavno instalira. Njegova površina osnove je za do 60% manja od standardnih sistema. On je idealan za male objekte ili objekte srednje veličine u kojima je prostor ograničen, jer je potrebna samo spoljna jedinica.

Osvojene nagrade

Conveni-Pack je, od svog puštanja u prodaju, priznat kao inovativan i ekološki proizvod

  • Osvojio je ekološku nagradu irskog instituta za rashladu (IRI) 2014.
  • Osvojio je nagradu u Handelsjournalu, Nemačka, za vrhunski maloprodajni proizvod 2014.
  • Inovacioni trofej, Equipmag izložba u Francuskoj 2008.
  • Incentive Prive 2007, nemačko ministarstvo za ekologiju.
  • UK ekološki proizvod godine, nagrada za industrijsko hlađenje 2006.
konveni pak nagrade
Sve je uvek pod kontrolom

Sve je uvek pod kontrolom

Odaberite između lokalnog, onlajn ili daljinskog upravljanja da biste ostvarili optimalan rad vašeg uređaja i energetsku potrošnju. Ugrađena alatka za dijagnostiku i servisna provera pojednostavljuju održavanje i obezbeđuju pouzdan rad u svakom trenutku. Naš jedinstveni Daikin Modbus interfejs može da priključi Konveni pak na sistem za kontrolu temperature i na sistem za upravljanje objektima (BMS), proizvedene od strane drugih proizvođača.