Skip to main content

Inteligentni tablet kontroler

Kontrolišite više zona i objekata sa jednog centralizovanog dodirnog ekrana ili onlajn, putem našeg Daikin Cloud servisa.

Jednostavan za upotrebu

Intuitivni interfejs sa dodirnim ekranom pojednostavljuje kontrolu klimatizacije

Nadgledanje energetske potrošnje

Izmerite i uporedite energetsku potrošnju većeg broja lokacija

Upravljanje većim brojem lokacija

Kontrolišite do 32 uređaja po lokaciji putem našeg onlajne Daikin Cloud servisa

Komercijalne primene

Inteligentni tablet kontroler je idealan za sve tipove manjih i srednjih komercijalnih potreba

Centralizovana kontrola većeg broja zona

Komercijalni prostori imaju veliku energetsku potrošnju i često su podeljeni na različite zone koje zahtevaju posebno grejanje, hlađenje, osvetljenje, rashladu i ventilaciju. Naš inteligentni tablet kontroler vam nudi rešenje za kontrolu svih ovih parametara putem jednog centralizovanog interfejsa ili putem servisa Daikin Cloud. Zahvaljujući sveobuhvatnom rešenju koje može da kontroliše različite zone, maksimalno ćete povećati svoju energetsku efikasnost, smanjiti potrošnju energije i povećati komfor vaših klijenata.

Centralizovana kontrola većeg broja zona
Kontrola jedne do ∞ lokacija sa Daikin Cloud servisom.

1. Kuhinja - Pojedinačna kontrola od strane zaposlenih
2. Skladište - Smanjite energetske troškove za prostorije koje ne zahtevaju komfor, tako što ćete programirati drukčiji, širi temperaturni opseg
3. Svlačionice - Pojedinačno podešavanje temperature u cilju ostvarivanja toplije zone za svlačionice radi postizanja maksimalnog komfora klijenata
4. Zona prodaje - Programator podešen na uslove pre, za vreme i posle prodaje.

bg-image

Intuitivna kontrola, jednostavna za upotrebu

Moderan dodirni ekran za lokalnu kontrolu je koncipiran tako da odgovara svakom enterijeru. Intuitivan interfejs čini ovaj sistem vrlo jednostavnim za upotrebu.

Možete čak i ograničiti mogućnost promene parametara od strane zaposlenih u cilju optimalnog iskorišćenja sistema, uz maksimalnu energetsku efikasnost i komfor klijenata.

Priključite se na Daikin Cloud

Kontrolišite svoje uređaje sa bilo koje lokacije. Naš Daikin Cloud servis može da se priključi na veći broj lokacija, a dostupan je sa bilo kojeg uređaja koji je na internetu. Instalateri i tehničari takođe imaju pristup Cloud-u. Oni mogu da se prijave daljinski i odmah počnu da traže kvar ukoliko je došlo do problema u radu. Interfejs jednostavan za upotrebu čini kontrolu još jednostavnijom, a automatsko praćenje energetske potrošnje vam pomaže da smanjite troškove na dugi rok.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?