Skip to main content

Lider na tržištu rešenja za klimatizaciju

Zahvaljujući širokom asortimanu energetski efikasnih uređaja za klimatizaciju, uvek ćete pronaći rešenje za hlađenje i grejanje koje odgovara vašim potrebama.

Klimatizacija današnjice sa energetskom efikasnošću budućnosti
Klimatizacija današnjice sa energetskom efikasnošću budućnosti

Tehnologija za energetsku efikasnost u budućnosti

Naša rešenja za hlađenje imaju oznaku najviše klase energetske efikasnosti na tržištu. Zahvaljujući našem fokusiranju na obnovljivu energiju i inovativne tehnologije, ostvarujete korist kroz kompletno rešenje koje maksimizuje povratak vaše investicije. Naša posvećenost razvoju energetski efikasnih klimatskih rešenja garantuje da su Daikin uređaji ne samo u skladu sa zakonskim standardima, već su i nekoliko godina ispred njih.

klimatizacija modernog dizajna emura

Kvalitetan dizajn je neupadljiv

Zahvaljujući širokom spektru unutrašnjih jedinica i mnoštvu opcija za izbor dizajna, uvek ćete naći klimatsko rešenje koje se uklapa u vaš enterijer.

optimalni komfor klimatizacije
optimalni komfor klimatizacije

Vaša udobnost je naš prioritet

Naši klima-uređaji vam pružaju mnogo više od običnog hlađenja vazduha. Oni pažljivo održavaju ravnotežu između temperature, grejanja, nivoa vlažnosti i čistoće vazduha da bi obezbedili najkomforniju unutrašnju klimu.

upravljanje klimatizacijom
upravljanje klimatizacijom

Kontrolišite utrošenu energiju na jednostavan način

Kontrola unutrašnje klime bi trebalo da bude jednostavna, pametna i energetski efikasna. Bilo da tražite rešenje za svoj dom ili za svoj biznis, mi vam nudimo veliki broj sistema koji će vam pomoći da ostvarite kontrolu svoje unutrašnje klime.

Klimatizacioni split sistem za jednu prostoriju

Za jednu prostoriju

Pojedinačni split sistem povezuje jednu unutrašnju sa jednom spoljnom jedinicom, u cilju lake instalacije i jednostavnog grejanja i hlađenja.

multi-split klimatizacija za vaš dom

Za vaš ceo dom

Sa Daikinovim vazduh-vazduh toplotnim pumpama, možete da povežete do pet unutrašnjih jedinica sa jednom spoljnom jedinicom i da efikasno hladite ili grejete do pet različitih prostorija. Temperatura svake prostorije može nezavisno da se kontroliše.

NOVO: Priključite rezervoar tople vode za domaćinstvo i 3 unutrašnje jedinice na vašu toplotnu pumpu vazduh-vazduh.

klimatizacija za komercijalne objekte

Za komercijalne i industrijske objekte

Daikin Direct Expansion (DX) i sistem zasnovan na vodi, povezuju neograničeni broj unutrašnjih jedinica na jedan spoljni sistem za obezbeđivanje hlađenja, grejanja, ventilacije i tople vode. Temperatura u pojedinim prostorijama i zonama može nezavisno da se kontroliše.

Klimatizacija za svaki tip objekta

Bez obzira na to da li ste vlasnik kuće, prodavnice ili hotela, naše Daikin toplotne pumpe će održavati svežinu vašeg prostora.

Različite opcije po pitanju dizajna za vaš enterijer

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?