Skip to main content

Klima koja će vam izmamiti osmeh

Napravljena od najkvalitetnijih materijala sa fokusom na energetsku efikasnost, Comfora je savršeno rešenje za one koji traže brzo, jednostavno i pouzdano rešenje za klimatizaciju svog doma. 

Ovo je Comfora

Comfora je dizajnirana sa ciljem da pruži optimalan komfor svakoj porodici.

Ovaj elegantan i nenametljiv klima-uređaj je opremljen funkcijama koje garantuju optimalnu energetsku efikasnost, prečišćavaju vazduh pomoću filtera koji uklanjaju alergene, i uz sve to radi tako tiho da ga nećete ni primetiti. 

Upravljanje i kontrola rada uređaja su sada još jednostavniji zahvaljujući aplikaciji Daikin Online Controller ili glasovnim komandama kao što su Google Assistant i Amazon Alexa.

Comfora je više od rešenja za klimatizaciju, to je simbol komfora. 

Tako ekonomična

Kao i uvek, Daikin inženjeri poseban fokus stavljaju na energetsku efikasnost i ekološki uticaj.

Upravo zato su razvili tehnologiju 3D air stream kako bi osigurali ravnomernu distribuciju rashlađenog vazduha i samim tim smanjili nepotrbnu potrošnju električne energije.

Integrisanjem tehnologije Daikin Bluevolution ostvarili smo vrednosti A++ i u hlađenju i u grejanju zahvaljujući čemu je ovaj uređaj ekološki prihvatljiviji i štedljiviji kada je reč o uštedi energije.

Savršeno za najmlađe članove porodice

Uz model Comfora i tih režim rada ne morate da brinete da će buka buditi najmlađe. Pored toga ćete biti sigurni da ste im obezbedili čist i svež vazduh zahvaljujući titanijum apatitskom filteru i filteru sa česticama srebra. 

Zašto odabrati klima-uređaj Comfora

  • Tihi režim rada: Comfora je tako tiha da ćete zaboraviti da je tu
  • Tehnologija Bluevolution: Korišćenjem inovativnog freona R-32 značajno se smanjuje negativan uticaj na okolinu
  • Manji troškovi: Zahvaljujući vrednostima energetske efikasnosti A++ i funkcijama kao što su noćni i econo režim rada smanjena je potrošnja energije 
  • Čist vazduh: svež i kvalitetan vazduh su zagarantovani uz pomoć titanijum apatitskog filtera i filtera sa srebrnim česticama