Skip to main content

DAIKIN 3D APLIKACIJA

Nova Daikinova 3D aplikacija

Da li ste se ikad zapitali kako bi klima uređaj ili uređaj za grejanje izgledao u vašem stanu?

Daikinova 3D aplikacija je vrhunska aplikacija koja vam pomaže da pronađete savršeno rešenje za klimatizaciju odnosno grejanje.

Daikinova 3D aplikacija može putem proširene realnosti da prikaže bilo koji klima ili grejni uređaj gde god želite. Na taj način možete da pronađete uređaj koji najviše odgovara vašem domu. Ova aplikacija ne samo da može da prikaže kako bi u vašem domu izgledala unutrašnja jedinica, već vam omogućava da „izađete napolje” i pronađete najbolje mesto za vašu spoljnu jedinicu.

Daikinova 3D aplikacija je vrlo jednostavna za upotrebu! Izaberite željeni uređaj i kliknite na dugme „proširena realnost”. Aplikacija vam korak po korak objašnjava kako da simulirate položaj Daikinove jedinice unutar vašeg doma.

Daikinova 3D aplikacija vam nudi veliki broj korisnih funkcionalnosti:

  • Možete da prilagodite veličinu, boju, rotirate i pomerate klima ili grejni uređaj po vašoj želji.
  • Jednostavnim klikom možete da prikažete prave dimenzije svakog uređaja i položaj na podu/plafonu.
  • Možete da napravite fotografiju trodimenzionalne jedinice i sačuvate je u galeriji vašeg mobilnog telefona, čime ćete obezbediti stalno prisustvo reference.
  • Možete da pogledate tehničke podatke i pronađete dodatne informacije o raznim uređajima.

Napomena: Moguće je da neki stariji mobilni uređaji ne podržavaju potrebnu tehnologiju „proširene realnosti” (A.R.). U tom slučaju još uvek možete pristupiti aplikaciji upotrebom „markera”.

Pratite navedene instrukcije da saznate kako da upotrebite „marker”.

1. Preuzmite „marker”

2. Štampajte „marker“ na listu papira A4.

3. Postavite „marker“ na zid na mestu na kome želite da instalirate uređaj, uokvirite ga pomoću vašeg mobilnog aparata i vaš klima-uređaj će se pojaviti na 3D slici u svojoj originalnoj veličini. Postavite „marker“ na pod na terasi ili balkonu, na mestu na kome želite da instalirate spoljnu jedinicu i videćete je kako se pojavljuje na ekranu.

Odricanje odgovornosti:

Daikin naglašava da prikaz 3D slika korišćenjem Daikin aplikacije može da proizvede netačnosti ili greške, za koje Daikin ni u kom slučaju nije odgovoran.
Ukoliko želite da dobijete precizne podatke, možete konsultovati našu tehničku i komercijalnu dokumentaciju.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?