Header_Krajnji-korisnici.jpg

Obaveštenje

Usled novonastale situacije Daikin Solution Store neće raditi od 16.03.2020. Uz to, svi naši zaposleni čiji posao to dozvoljava, radiće od kuće. Tokom ovog perioda sve informacije o Daikin proizvodima možete dobiti putem sajta www.daikin.rs ili mejla office@hce.rs. O datumu ponovnog početka rada maloprodaje bićete obavešteni putem naših stranica na društvenim mrežama i sajta.

Column Image_Precistaci product.jpg

Recite zbogom zagađenom vazduhu

Tokom zimskog perioda indeksi zagađenosti vazduha u Srbiji dostižu zabrinjavajuće visoke vrednosti. Na kvalitet spoljnog vazduha ne možemo da utičemo u velikoj meri, ali zato u svom domu možemo da imamo čist i pre svega zdrav vazduh. Daikin prečistači vazduha eliminišu štetne čestice, prašinu, neprijatne mirise, bakterije, dlake kućnih ljubimaca, grinje i druge alergene. 

 

Maksimalan komfor

Živite u klimatskim uslovima koji odgovaraju vašem životnom stilu

Visok kvalitet

Opustite se i uživajte u prednostima naših pouzdanih rešenja

Energetska efikasnost

Smanjite troškove za potrošnju energije primenom energetski efikasnih rešenja

Inteligentno upravljanje

Kontrolišite svoju klimu sa bilo kog mesta pomoću inteligentne kontrolne tehnologije


Naša rešenja

Daikin nudi najveći izbor rešenja za grejanje i hlađenje.

 

Klimatizacija

Multi-split

Grejanje

Čist vazduh

Sistemi za toplu vodu

Rashlada

Ventilacija

Kontrole

Daikin Altherma HPC

Manje je ponekad više.

>> Pročitajte nešto više o tome

Stylish uređaji objedinjuju vrhunski dizajn i vrhunsku tehnologiju u cilju ostvarivanja sveobuhvatnog klimatskog rešenja za svaki enterijer.

>> Pročitajte nešto više o tome

Daikin Altherma 3 H HT je visoko temperaturna toplotna pumpa vazduh-voda koja omogućava grejanje, hlađenje i toplu vodu.

>> Pročitajte nešto više o tome

 

Nova visokotemperaturna toplotna pumpa Daikin Altherma H HT

Za male stanove ili za velike poslovne prostore

Bez obzira na to da li ste vlasnik kuće, prodavnice ili hotela, naša Daikin rešenja za grejanje i hlađenje mogu da zadovolje sve vaše potrebe po pitanju klimatizacije. 

Daikin Emura - inovacija

Inovacija znači kontinualno usavršavanje

Mi verujemo da uvek ima mogućnosti za usavršavanje. Od manjih usavršenja proizvodnih procesa pa sve do kapitalnih pronalazaka koji vode ka uštedi energije do 70%, mi težimo da podstaknemo savremene tehnološke promene. Zahvaljujući našem Evropskom razvojnom centru (European Development Centre) i našem fokusiranju na ekološke proizvode, mi kreiramo rešenja za unutrašnju klimu u Evropi, za Evropu.