Skip to main content

Energetski efikasna klimatizacija vašeg doma

Sa vise od 90 godina iskustva, Daikin nudi najudobnija, energetski efikasna i pouzdana klimatska rešenja dostupna na tržištu.

bg-image

Tehnologija za energetsku efikasnost u budućnosti

Naša rešenja za hlađenje imaju oznaku najviše klase energetske efikasnosti na tržištu. Zahvaljujući našem fokusiranju na obnovljivu energiju i inovativne tehnologije, ostvarujete korist kroz kompletno rešenje koje maksimizuje povratak vaše investicije. Naša posvećenost razvoju energetski efikasnih klimatskih rešenja garantuje da su Daikin uređaji ne samo u skladu sa zakonskim standardima, već su i nekoliko godina ispred njih.

Fleksibilne konfiguracije za vaš dom

Split sistem

Split sistem

Za jednu prostoriju

Pojedinačni split sistem povezuje jednu unutrašnju sa jednom spoljnom jedinicom, u cilju lake instalacije i jednostavnog grejanja i hlađenja.

Multi-split sistem

Multi-split sistem

Za vaš ceo dom

Sa Daikinovim vazduh-vazduh toplotnim pumpama, možete da povežete do pet unutrašnjih jedinica sa jednom spoljnom jedinicom i da efikasno hladite ili grejete do pet različitih prostorija. Temperatura svake prostorije može nezavisno da se kontroliše.

Naši uređaji su opremljeni našom patentiranom inverterskom tehnologijom

Naša inverterska tehnologija u poređenju sa klasičnim sistemima, smanjuje potrošnju električne energije do 30% jednostavnim podešavanjem brzine motora prema potrebi, umesto njegovim kompletnim zaustavljanjem i ponovnim pokretanjem.

Klimatizacija opremljena našom patentiranom inverterskom tehnologijom

Proizvodi nagrađenog dizajna za vaš enterijer

Zahvaljujući širokom spektru unutrašnjih jedinica i mnoštvu opcija za izbor dizajna, uvek ćete naći klimatsko rešenje koje se uklapa u vaš enterijer.

bg-image

Sve je uvek pod kontrolom

Daikin klima-uređaji nude različite načine kontrolisanja vašeg unutrašnjeg kućnog okruženja. Upotrebite Onecta aplikaciju na vašem pametnom telefonu, infracrvenu daljinsku komandu, ili govornu kontrolu putem aplikacija Alexa ili Google Home.

Naši najpopularniji klima-uređaji

 • Ururu Sarara

  Vrhunsko A+++ rešenje za montiranje na zidu, za hlađenje, grejanje, ovlaživanje, odvlaživanje, ventilaciju i prečišćavanje vazduha.

 • Stylish

  Nagrađivano zidno rešenje do efikasnosti A+++ za hlađenje i grejanje. Dostupno u četiri boje i pogodno za sve enterijere.

 • Daikin Emura

  Nagrađivano zidno rešenje do efikasnosti A+++ za hlađenje i grejanje. Dostupno u mat kristalno beloj i elegantnoj srebrnoj završnoj obradi.

 • Perfera

  Zidno ili podno/parapetno rešenje do efikasnosti A+++ za hlađenje i grejanje, koje nudi visok učinak i komfor.

 • Optimalno grejanje 4

  Jedinice za grejanje i hlađenje za hladnije klimatske uslove do -25°C sa energetskom efikasnošću prilikom grejanja do A+++.

Bluevolution

Sa svojim Bluevolution asortimanom Daikin podiže komfor na potpuno novi nivo. Upotrebom novog rashladnog fluida, R-32, uspeli smo da podignemo energetsku efikasnost na nivo A+++, kako u režimu hlađenja, tako i u režimu grejanja.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?