Hybrid.png

Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa

Naša hibridna toplotna pumpa predstavlja kombinaciju toplotne pumpe i bojlera sa kondenzacijom gasa, čime se postiže optimalna energetska efikasnost bez obzira na spoljašnju temperaturu.

grejanje pomoću hibridne toplotne pumpe

Grejanje

Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa automatski bira najekonomičniju i energetski najefikasniju grejnu kombinaciju.

hibridna toplotna pumpa za toplu vodu

Optimalni komfor

Svaki sistem za grejanje je koncipiran tako da odlično funkcioniše, nećete ga ni primećivati. Inteligentne kontrole i rad tih kao šapat čine od Daikinovi rešenja najbolje kućne prijatelje...

hlađenje pomoću hibridne toplotne pumpe

Hlađenje

Ako se uključi i hlađenje, ostvaruje se sveobuhvatno rešenje koje se neupadljivo integriše u vaš postojeći cevovod i ožičenje.

Idealna kombinacija

Naše Daikin Altherma hibridne toplotne pumpe kombinuju obnovljivu tehnologiju toplotne pumpe vazduh-voda sa bojlerom sa kondenzacijom gasa, u cilju postizanja maksimalne efikasnosti. Njeno inteligentno programiranje omogućuje uštedu do 35% energije u odnosu na klasične bojlere sa kondenzacijom jer se automatski bira najekonomičnija i energetski najefikasnija kombinacija - na bazi cena energije, spoljnih temperatura i kapaciteta unutrašnje jedinice.

Idealna kombinacija
Koristi podršku obnovljive energije

Koristi podršku obnovljive energije

Naša Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa izvlači energiju iz vazduha, čime ostvaruje optimalnu kombinaciju obnovljive i klasične energije za grejanje i proizvodnju tople vode za domaćinstvo. Ukoliko funkcioniše u režimu toplotne pumpe, sistem za funkcionisanje koristi obnovljivu energiju izvučenu iz vazduha i može da dostigne nivo energetske efikasnosti A++.

Patentirana tehnologija kondenzacije za grejanje i proizvodnju tople vode

Opremljena našim jedinstvenim dvojnim izmenjivačem toplote, Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa koristi tehnologiju kondenzacije za grejanje i proizvodnju tople vode 10 do 15% efikasnije nego klasični bojleri sa kondenzacijom gasa.

Patentirana tehnologija kondenzacije za grejanje i proizvodnju tople vode
Jednostavna i finansijski pristupačna montaža

Jednostavna i finansijski pristupačna montaža

Hibridne toplotne pumpe vazduh-voda su idealne za renoviranje i zamenu starih bojlera. Kompaktni dizajn Daikin Altherma hibridne toplotne pumpe zahteva minimalni prostor; one se neupadljivo uklapaju u postojeću instalaciju sa postojećim cevovodom i radijatorima. Na taj način, moći ćete da uživate u pogodnostima koje pruža efikasnost toplotne pumpe a nećete morati da menjate celokupni sistem.

Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa + multi

Kombinacija multi-split sistema i hibridne toplotne pumpe, hibridni multi sistem predstavlja sveobuhvatno rešenje za kombinaciju klimatizacije sa proizvodnjom tople vode. Kompatibilan sa našim asortimanom split uređaja, radijatora i podnog grejanja, Hibrid multi sistem je naše inteligentno rešenje za grejanje, hlađenje i sanitarnu toplu vodu za sva godišnja doba.

Daikin Altherma hibridna toplotna pumpa + multi