Skip to main content

Daikin za projekte renovacije

Šta treba uzeti u obzir kada renovirate svoju kuću i instalirate novi sistem za grejanje ili hlađenje.

bg-image

Odgovarajuće rešenje za vaš dom

Zamena starog bojlera na gas ili naftu novim Daikinovim uređajem je vrlo jednostavna. Pored toga, nije neophodna potpuna zamena postojećeg sistema: naše toplotne pumpe i rezervoari za toplu vodu su kompatibilni sa većinom postojećih radijatora i cevovoda, čime se povećava fleksibilnost tokom renoviranja.

bg-image

Smanjite vaš negativan ekološki uticaj - i vaše račune za električnu energiju

Šta izabrati, održivo rešenje koje koristi izvore obnovljive energije, hibridni sistem ili tradicionalnije rešenje? Štagod vi želeli: Daikin nudi širok asortiman sistema za hlađenje, grejanje i toplu vodu, koji smanjuju energetske troškove i doprinose zaštiti životne sredine.

bg-image

Investirajte u budućnost

Preuređenje vašeg doma je investicija za budućnost.

Naš savet: prilikom izbora rešenja za hlađenje i grejanje razmišljajte na duge staze i odlučite se za sistem koji će najviše odgovarati vašem domu i načinu života koji vodite, ne samo danas nego i u godinama koje nailaze.

Savršeno uklapanje

Koje je optimalno rashladno i grejno rešenje za život koji vodite?
Koji izvor energije je najbolji za vaš dom?
Daikin nudi niz opcija koje omogućavaju idealno prilagođavanje vašim potrebama.

 • Daikin Altherma visokotemperaturna toplotna pumpa vazduh-voda

  Daikin Altherma visokotemperaturne toplotne pumpe vazduh-voda se povezuju na postojeći cevovod i radijatore, što predstavlja savršenu opciju za zamenu starih gasnih kotlova prilikom renoviranja. Njihov pogon se ostvaruje pomoću vazduha (65%), električne (35%) i solarne energije (opciono).

 • Toplotne pumpe vazduh-vazduh

  Pogon Daikinovih vazduh-vazduh toplotnih pumpi se ostvaruje vazduhom (80%) i električnom energijom (20%), čime one predstavljaju idealno rešenje za hlađenje i grejanje u novim domovima, ekološkim zgradama (Green Buildings) i za zamenu starih električnih sistema.

 • Hibridna toplotna pumpa

  Hibridne toplotne pumpe za pogon koriste optimalnu kombinaciju vazduha, električne energije i gasa u zavisnosti od klimatskih uslova i cena energije. One su idealne za zamenu starih gasnih kotlova prilikom renoviranja - za efikasno i pouzdano hlađenje, grejanje i proizvodnju tople vode.

 • Gasni kondenzacioni kotlovi

  Daikinovi gasni kondenzacioni kotlovi predstavljaju savršeno rešenje za grejanje i proizvodnju tople vode za domaćinstvo, za zamenu starih gasnih kotlova prilikom renoviranja. Njihov pogon se ostvaruje pomoću prirodnog gasa uz opcionu solarnu podršku.

Niste sigurni odakle da počnete? 

Dozvolite nam da Vam pomognemo

Popunite formular već danas i jedan od naših stručnjaka stupiće u kontakt sa vama da dogovorimo individualnu konsultaciju kako bismo razgovarali o tome koji sistem grejanja, hlađenja ili tople vode je najbolji za vaš dom i vaše potrebe.

Alternativno, pogledajte naš Home Solutions Hub da biste saznali sve što treba da znate o grejanju pomoću klima u ređajim a i toplotnim pumpama.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?