Daikin rešenja za renoviranje i za zamenu sistema

Daikin za projekte renovacije

Šta treba uzeti u obzir kada renovirate svoju kuću i instalirate novi sistem za grejanje ili hlađenje.

Instalater sa Daikin jedinicom

Odgovarajuće rešenje za vaš dom

Zamena starog bojlera na gas ili naftu novim Daikinovim uređajem je vrlo jednostavna. Pored toga, nije neophodna potpuna zamena postojećeg sistema: naše toplotne pumpe i rezervoari za toplu vodu su kompatibilni sa većinom postojećih radijatora i cevovoda, čime se povećava fleksibilnost tokom renoviranja.

Daikinova spoljna jedinica smeštena u dvorištu

Smanjite vaš negativan ekološki uticaj - i vaše račune za električnu energiju

Šta izabrati, održivo rešenje koje koristi izvore obnovljive energije, hibridni sistem ili tradicionalnije rešenje? Štagod vi želeli: Daikin nudi širok asortiman sistema za hlađenje, grejanje i toplu vodu, koji smanjuju energetske troškove i doprinose zaštiti životne sredine.

Daikin jedinica u modernoj kući

Investirajte u budućnost

Preuređenje vašeg doma je investicija za budućnost.

Naš savet: prilikom izbora rešenja za hlađenje i grejanje razmišljajte na duge staze i odlučite se za sistem koji će najviše odgovarati vašem domu i načinu života koji vodite, ne samo danas nego i u godinama koje nailaze.

Savršeno uklapanje

Koje je optimalno rashladno i grejno rešenje za život koji vodite?
Koji izvor energije je najbolji za vaš dom?
Daikin nudi niz opcija koje omogućavaju idealno prilagođavanje vašim potrebama.

high-temperature.png

Daikin Altherma visokotemperaturna toplotna pumpa vazduh-voda

Daikin Altherma visokotemperaturne toplotne pumpe vazduh-voda se povezuju na postojeći cevovod i radijatore, što predstavlja savršenu opciju za zamenu starih gasnih kotlova prilikom renoviranja. Njihov pogon se ostvaruje pomoću vazduha (65%), električne (35%) i solarne energije (opciono).

FTXJ-AW_open.tif

Toplotne pumpe vazduh-vazduh

Pogon Daikinovih vazduh-vazduh toplotnih pumpi se ostvaruje vazduhom (80%) i električnom energijom (20%), čime one predstavljaju idealno rešenje za hlađenje i grejanje u novim domovima, ekološkim zgradama (Green Buildings) i za zamenu starih električnih sistema.

hybrid-heat-pump.png

Hibridna toplotna pumpa

Hibridne toplotne pumpe za pogon koriste optimalnu kombinaciju vazduha, električne energije i gasa u zavisnosti od klimatskih uslova i cena energije. One su idealne za zamenu starih gasnih kotlova prilikom renoviranja - za efikasno i pouzdano hlađenje, grejanje i proizvodnju tople vode.

D2CND_485x200.jpg

Gasni kondenzacioni kotlovi

Daikinovi gasni kondenzacioni kotlovi predstavljaju savršeno rešenje za grejanje i proizvodnju tople vode za domaćinstvo, za zamenu starih gasnih kotlova prilikom renoviranja. Njihov pogon se ostvaruje pomoću prirodnog gasa uz opcionu solarnu podršku.