Skip to main content

Daikin EMEA centar za razvoj (EDC)

Investiranje u inovacije

EDC misija

EDC misija

Mi težimo da budemo lideri u oblasti istraživanja i razvoja za globalno grejno tržište time što nudimo inovativna HVAC-R rešenja koja su u skladu sa najnovijim ekološkim zahtevima.

EDC Logotip

EDC vizija

Svaki novi pronalazak počinje kao koncepcija. Koncepcija postaje prototip, koji se potom procenjuje, usavršava i odobrava, kako bi postao finalni proizvod. Ovaj finalni proizvod se zatim plasira na tržište, na kome se prati i testira sa ciljem uvođenja budućih poboljšanja. Konačno, ovaj proces prikazuje smisao EDC-a.

EDC je mesto na kome Daikin pretvara istraživanje u tehnologiju budućnosti. Sa svojom glavnom centralom lociranom u Ostendeu i Gentu (Belgija), i filijalama u Güglingenu (Nemačka), Plzenu (Češka Republika), Istanbulu (Turska) i Mantovi (Italja), EDC predstavlja internacionalnu mrežu koja radi na inoviranju u HVAC-R industriji putem istraživanja i razvoja.

Sa velikim iskustvom ostvarenim prilikom razvoja najnovijih grejnih rešenja, EDC trenutno služi kao Daikinov centar za razvoj, gde se testiraju i kreiraju nove grejne tehnologije i proizvode za Evropu, Srednji Istok i Afriku (EMEA).

EDC vizija

Investiranje u naše zaposlene i infrastrukturu

Prilikom kreiranja EDC-a mi smo investirali skoro 13 miliona eura u tehnologiju i infrastrukturu. Renoviranjem postojećih objekata i dodavanjem novih prostorija za testiranje, visokog tehničkog nivoa, EDC je postao centar za procenu učinka naših proizvoda u pogledu komfora, energetske efikasnosti i pouzdanosti u svim klimatskim uslovima.

EDC se sastoji od više različitih sektora, uključujući razvoj proizvoda, pouzdanost i usaglašavanje. Svakim od ovih sektora rukovode inženjeri različitih struka, koji imaju sreću da rade zajedno u kreiranju budućnosti u okviru KGH industrije.

Želeli biste da se pridružite našem EDC timu?

Mi trenutno tražimo nove stručnjake za naš talentovani EDC tim! Ako čeznete da radite na najnovijoj tehnologiji, u okruženju visokog tehničkog nivoa, možda možemo da vam ponudimo pravi posao! Stručnjaci sa Master diplomom iz tehničkih nauka i zainteresovani za proizvode Daikin su dobrodošli.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?