Daikin career - There's more in a Daikin day

Dan u Daikinu daje više

Više inovacija, više razvoja, više odgovornosti, više raznovrsnosti, više poštovanja i više zabave. 
Mi u Daikinu verujemo da u svakom danu treba maksimalno uživati. 

Zašto raditi u Daikinu

Postoji puno dobrih razloga zašto raditi u kompaniji Daikin. Evo nekih:

Lider na međunarodnom tržištu: Daikin je globalna kompanija i to se može videti iz naših projekata. Jeste li znali da smo zastupljeni u tako velikom broju zemalja? I da stalno možete širiti svoje vidike u zajedničkom radu, često i u inostranstvu?

Preduzetništvo: Rad za kompaniju kojoj je cilj biti lider u održivim klimatskim rešenjima za indrustrijsku, komercijalnu i stambenu upotrebu pruža veliki podsticaj i za lično preduzetništvo.

Lični razvoj: Daikin je kompanija se stalno razvija. Zahvaljujući raznovrsnosti u vašem poslu, u potpunosti razvijate svoje lične i profesionalne kvalitete.

Poštovanje: U kompaniji Daikin svi se dobro slažu, podjednako kolege i menadžeri. Svi napori i talenti dobijaju poštovanje i uvažavanje koje zaslužuju.

Podrška: Kao novi član kolektiva možete računati na potrebnu obuku i intenzivnu podršku, kao na primer na Daikin prodajnoj akademiji, gde će vas obučavati iskusne kolege i eksterni stručnjaci. 

Jedinstvena kultura  

Uvijek gledamo dugoročno.  Osim toga, ne razmišljamo samo o našoj kompaniji, nego i o ljudima koji tu rade.  Uostalom, za sve uspehe kompanije Daikin možemo zahvaliti našim ljudima.  Takođe, težimo održivosti u širem kontekstu, odnosno održivosti društva i okruženja u kojima delujemo.

Održive inovacije: na taj se način Daikin priprema za budućnost.  Uostalom, da bismo nastavili da napredujemo, naša kompanija mora da predvidi promenljive potrebe kupca.  Daikin ne kopira druge, mi uvodimo inovacije.  Naš je cilj neprestano pružati bolja klimatska rešenja za naše kupce.

Stoga ne čudi što se u takvoj klimi ohrabruju talenti. S nama ćete nastaviti učenje kroz edukacije, kroz kontakt s kolegama ali i različite odgovornosti koje ćemo vam poveriti.  Daikin veruje u „Kaizen“ filozofiju koja svakog zaposlenog podstiče da bude preduzetan i da doprinosi stalnim poboljšanjima. Svako je mišljenje važno i stoga je vaš doprinos bitan.

Daikin zajednica

Upoznavanje s kompanijom Daikin zapravo je upoznavanje s ljudima. Za sva dostignuća naše kompanije možemo zahvaliti našim sjajnim zaposlenima.
Perspektiva: Svet se sve brže i brže razvija. Upravo zbog toga Daikin razmišlja dugoročno – naročito o ljudima. Ulaganjem u lični razvoj ulažemo u budućnost kompanije. Zato su nove kolege uvek dobrodošle u Daikin porodicu.
Kulture: Ona se odnosi na zadržavanje pozicije lidera u postavljanju trendova u upravljanju klimom. Ali izazov je veći od toga. Kao rezultat našeg međunarodnog prisustva mi stalno moramo da usklađujemo različite kulture. Traženje idealne ravnoteže dobra je vest i za vas. Zapravo, neprestani dijalog naučio nas je da poštujemo jedinstvenost i posebne talente svakog pojedinca.
Zabava: Važno je zabavljati se na poslu. Društvenost i timski rad doprinose stvaranju snažnih veza među kolegama. Pridruži nam se!

DAIKIN PRODAJNA AKADEMIJA

Pridružite nam se u 24-mesečnom programu na Daikin prodajnoj akademiji koji vam omogućava brzo upoznavanje naše kompanije i poslovanja. Tim iskusnih kolega i eksternih stručnjaka  će vam pomoći da razvijete tehničke i poslovne veštine neophodne za rad u Daikinu.

Šta dobijate ovim programom?

 • Obuke koje obuhvataju različite pozicije u našim internim prodajnim timovima kao i prodajnim timovima na terenu.
 • Nastavu u trajanju od 24 meseca koja vam pruža razvijanje raznih veština (obuka o proizvodima, usavršavanje veština prezentacije i prodaje itd.).
 • Intenzivan nadzor od strane mentora
 • Po završetku Prodajne akademije Daikin, kao međunarodna kompanija usmerena na rast, može vam ponuditi različite mogućnosti za profesionalni razvoj vaše karijere u prodaji.

Jeste li zainteresovani?

Prijavu (CV + popratno pismo) možete poslati na:

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH
Campus 21, Europaring F12/402
2345 Brunn am Gebirge, Austria
E-mail: jobs@daikin-ce.com

internationaltraineeship-careers.jpg
sales_academy.jpg

Upoznajte naše zaposlene

Milan, Srbija

„Raditi za Daikin je parvo zadovoljstvo. Ono što Daikin izdvaja od drugih multinacionalnih I internacionalnih kompanija je višestruki fokus. Jedan fokus je prema kupcima, a drugi prema zaposlenima. S obzirom na to da Daikin ima fokus na zadovoljstvu krajnjih korisnika, kako bi zadovoljio sva očekivanja čak i najzahtevnijih korisnika, Daikin pažljivo bira stručni kadar i puno ulaže u razna stručna i sociološka usavršavanja zaposlenih. Usavršavanja i timski rad su uvek prioritet u dnevnom radu.ʺ

RRA_standing.jpeg

Roman, Hrvatska

„Za Daikin CE sam počeo da radim pre tri godine kao tehnička prodajna podrška. Imao sam sreću da na samom početku karijere budem polaznik Daikin prodajne akademije. Tokom te dve godine internog prodajnog programa, stekao sam mnogo znanja i veština potrebnih za moju trenutnu poziciju prodajnog konsultanta za komercijalne sisteme. Iz mog iskustva Daikin je kompanija usmerena na ljude, kompanija sa jakim i predanim menadžmentom koji podstiče svoje zaposlene da preuzmu odgovornost za sopstvenu karijeru. Svaki dan donosi nove mogućnosti za učenje i rast. Daikin je firma u kojoj je svako mišljenje važno i može dovesti do promene. Daikin je više od firme. Daikin je način života. Pridruži nam se!ʺ

ATU2_2.png

Alina, Rumunija

 „Daikin je prvenstveno firma usmerena na ljude. Tako je bilo od samog početka od 2016. godine, kada sam se pridružila kompaniji Daikin…ljubav na prvi pogled koja se razvila u lep i trajan odnos. Stvarno mi je drago što sam deo sjajnog tima i što imam priliku da radim ono što najviše volim, a to je marketing! U doba mobilnih telefona i društvenih mreža, gotovo sve postaje medij. Način na koji sarađujemo sa kupcima stalno se razvija. Pravi stručnjak za marketing mora biti na oprezu, radoznao i upoznat sa iskustvima kupaca. To je jedini način na koji možemo uočiti neispunjene potrebe, očekivanja koja se javljaju i pronaći nove ideje i perspektive. U marketingu se uvek uči nešto novo. A to je za mene ključ za sjajnu karijeru!ʺ

Vaš talenat

 • Odlučni da pronađete rešenja
 • Tragate za prilikama koje će dorpineti vašem ličnom razvoju
 • Poštujete sebe i druge
 • Želite da promovišete održivi razvoj 
icons-careers.jpg

Naše prednosti

 • Međunarodno okruženje. Kao centrala EMEA regiona, predstavljamo vezu između brojnih nacionalnosti i našeg japanskog nasleđa.
 • Pragmatičnost. Stimulišemo preduzetnički duh i inspirišemo zaposlene da razvijaju svoje karijere.
 • Poštovanje. Nudimo mogućnosti za razvoj i rast zahvaljujući brojnim trening programima i fleksibilnosti po pitanju rotacija između poslova.
 • Lideri. Kao broj inovator broj 1 u industriji, nudimo stabilnost i brojne mogućnosti za karijeru. 

Konkurišite za otvorena radna mesta

Uvek smo u potrazima za novim kadrovima i talentima. Pogledajte koja su radna mesta otvorena i pošaljite onlajn prijavu.

Mislite da ste idealan kandidat, ali ne vidite radno mesto koje odgovara vašim kvalifikacijama?

Pošaljite svoj CV, možda ipak imamo nešto za vas!