Daikin career - There's more in a Daikin day

Raditi u Daikinu – koliko je to cool!

Mi smo kompanija gde se suprotnosti privlače: inovativna korporacija koja se bavi grejanjem, ventilacijiom i klimatizacijom, gde si na ti sa svim zaposlenima. Stabilan poslodavac, kod koga je dinamičan razvoj zagarantovan. Kulturološke razlike umesto jednostavnosti. Mesto gde, kad imaš dobru ideju, imaš priliku i da je realizuješ.

 

Stabilna dinamika – koliko je to cool!

Kao vodeći proizvođač opreme za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju, težimo ka stalnom razvoju. Kod nas svi imaju priliku za stručni i lični razvoj. Od zaposlenih se očekuje da budu predani i da imaju dobre ideje: obe stavke su neophodne kako bismo novim lokalnim inicijativama doprineli dinamičnom razvoju grupacije. Obećavamo dobro radno okruženje, adekvatnu zaradu i mogućnosti za lični razvoj.

Naša korporativna kultura se zasniva na poštovanju i prijateljskoj atmosferi – ovde smo svi na TI. Ovo doprinosi zadovoljstvu na poslu podjednako kao i uspesi koje zajednički ostvarujemo i isto tako slavimo. Prednost rada u multinacionalnoj kompaniji je upravo u raznolikosti i mogućnosti sagledavanja stvari iz različitih perspektiva. Ukratko: iako smo velika korporacija, veoma smo bliski – ovde ste pre svega čovek. Pored stabilnosti, nudimo i fleksibilnost i brojne prednosti svojim zaposlenima.

howcoolisthat-branko.jpg

Zašto raditi u Daikinu

Postoji puno dobrih razloga zašto raditi u kompaniji Daikin. Evo nekih:

Lider na međunarodnom tržištu: Daikin je globalna kompanija i to se može videti iz naših projekata. Jeste li znali da smo zastupljeni u tako velikom broju zemalja? I da stalno možete širiti svoje vidike u zajedničkom radu, često i u inostranstvu?

Preduzetništvo: Rad za kompaniju kojoj je cilj biti lider u održivim klimatskim rešenjima za indrustrijsku, komercijalnu i stambenu upotrebu pruža veliki podsticaj i za lično preduzetništvo.

Lični razvoj: Daikin je kompanija se stalno razvija. Zahvaljujući raznovrsnosti u vašem poslu, u potpunosti razvijate svoje lične i profesionalne kvalitete.

Poštovanje: U kompaniji Daikin svi se dobro slažu, podjednako kolege i menadžeri. Svi napori i talenti dobijaju poštovanje i uvažavanje koje zaslužuju.

Podrška: Kao novi član kolektiva možete računati na potrebnu obuku i intenzivnu podršku, kao na primer na Daikin prodajnoj akademiji, gde će vas obučavati iskusne kolege i eksterni stručnjaci. 

Jedinstvena kultura  

Uvijek gledamo dugoročno.  Osim toga, ne razmišljamo samo o našoj kompaniji, nego i o ljudima koji tu rade.  Uostalom, za sve uspehe kompanije Daikin možemo zahvaliti našim ljudima.  Takođe, težimo održivosti u širem kontekstu, odnosno održivosti društva i okruženja u kojima delujemo.

Održive inovacije: na taj se način Daikin priprema za budućnost.  Uostalom, da bismo nastavili da napredujemo, naša kompanija mora da predvidi promenljive potrebe kupca.  Daikin ne kopira druge, mi uvodimo inovacije.  Naš je cilj neprestano pružati bolja klimatska rešenja za naše kupce.

Stoga ne čudi što se u takvoj klimi ohrabruju talenti. S nama ćete nastaviti učenje kroz edukacije, kroz kontakt s kolegama ali i različite odgovornosti koje ćemo vam poveriti.  Daikin veruje u „Kaizen“ filozofiju koja svakog zaposlenog podstiče da bude preduzetan i da doprinosi stalnim poboljšanjima. Svako je mišljenje važno i stoga je vaš doprinos bitan.

Daikin zajednica

Upoznavanje s kompanijom Daikin zapravo je upoznavanje s ljudima. Za sva dostignuća naše kompanije možemo zahvaliti našim sjajnim zaposlenima.
Perspektiva: Svet se sve brže i brže razvija. Upravo zbog toga Daikin razmišlja dugoročno – naročito o ljudima. Ulaganjem u lični razvoj ulažemo u budućnost kompanije. Zato su nove kolege uvek dobrodošle u Daikin porodicu.
Kulture: Ona se odnosi na zadržavanje pozicije lidera u postavljanju trendova u upravljanju klimom. Ali izazov je veći od toga. Kao rezultat našeg međunarodnog prisustva mi stalno moramo da usklađujemo različite kulture. Traženje idealne ravnoteže dobra je vest i za vas. Zapravo, neprestani dijalog naučio nas je da poštujemo jedinstvenost i posebne talente svakog pojedinca.
Zabava: Važno je zabavljati se na poslu. Društvenost i timski rad doprinose stvaranju snažnih veza među kolegama. Pridruži nam se!

DAIKIN PRODAJNA AKADEMIJA

Pridružite nam se u 24-mesečnom programu na Daikin prodajnoj akademiji koji vam omogućava brzo upoznavanje naše kompanije i poslovanja. Tim iskusnih kolega i eksternih stručnjaka  će vam pomoći da razvijete tehničke i poslovne veštine neophodne za rad u Daikinu.

Šta dobijate ovim programom?

 • Obuke koje obuhvataju različite pozicije u našim internim prodajnim timovima kao i prodajnim timovima na terenu.
 • Nastavu u trajanju od 24 meseca koja vam pruža razvijanje raznih veština (obuka o proizvodima, usavršavanje veština prezentacije i prodaje itd.).
 • Intenzivan nadzor od strane mentora
 • Po završetku Prodajne akademije Daikin, kao međunarodna kompanija usmerena na rast, može vam ponuditi različite mogućnosti za profesionalni razvoj vaše karijere u prodaji.

Jeste li zainteresovani?

Prijavu (CV + popratno pismo) možete poslati na:

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH
Campus 21, Europaring F12/402
2345 Brunn am Gebirge, Austria
E-mail: jobs@daikin-ce.com

internationaltraineeship-careers.jpg
sales_academy.jpg

Upoznajte naše zaposlene

RRA_standing.jpeg

Roman, Hrvatska

„Za Daikin CE sam počeo da radim pre tri godine kao tehnička prodajna podrška. Imao sam sreću da na samom početku karijere budem polaznik Daikin prodajne akademije. Tokom te dve godine internog prodajnog programa, stekao sam mnogo znanja i veština potrebnih za moju trenutnu poziciju prodajnog konsultanta za komercijalne sisteme. Iz mog iskustva Daikin je kompanija usmerena na ljude, kompanija sa jakim i predanim menadžmentom koji podstiče svoje zaposlene da preuzmu odgovornost za sopstvenu karijeru. Svaki dan donosi nove mogućnosti za učenje i rast. Daikin je firma u kojoj je svako mišljenje važno i može dovesti do promene. Daikin je više od firme. Daikin je način života. Pridruži nam se!ʺ

ATU2_2.png

Alina, Rumunija

 „Daikin je prvenstveno firma usmerena na ljude. Tako je bilo od samog početka od 2016. godine, kada sam se pridružila kompaniji Daikin…ljubav na prvi pogled koja se razvila u lep i trajan odnos. Stvarno mi je drago što sam deo sjajnog tima i što imam priliku da radim ono što najviše volim, a to je marketing! U doba mobilnih telefona i društvenih mreža, gotovo sve postaje medij. Način na koji sarađujemo sa kupcima stalno se razvija. Pravi stručnjak za marketing mora biti na oprezu, radoznao i upoznat sa iskustvima kupaca. To je jedini način na koji možemo uočiti neispunjene potrebe, očekivanja koja se javljaju i pronaći nove ideje i perspektive. U marketingu se uvek uči nešto novo. A to je za mene ključ za sjajnu karijeru!ʺ

Vaš talenat

 • Odlučni da pronađete rešenja
 • Tragate za prilikama koje će dorpineti vašem ličnom razvoju
 • Poštujete sebe i druge
 • Želite da promovišete održivi razvoj 
icons-careers.jpg

Naše prednosti

 • Međunarodno okruženje. Kao centrala EMEA regiona, predstavljamo vezu između brojnih nacionalnosti i našeg japanskog nasleđa.
 • Pragmatičnost. Stimulišemo preduzetnički duh i inspirišemo zaposlene da razvijaju svoje karijere.
 • Poštovanje. Nudimo mogućnosti za razvoj i rast zahvaljujući brojnim trening programima i fleksibilnosti po pitanju rotacija između poslova.
 • Lideri. Kao broj inovator broj 1 u industriji, nudimo stabilnost i brojne mogućnosti za karijeru. 

Konkurišite za otvorena radna mesta

Uvek smo u potrazima za novim kadrovima i talentima. Pogledajte koja su radna mesta otvorena i pošaljite onlajn prijavu.

Mislite da ste idealan kandidat, ali ne vidite radno mesto koje odgovara vašim kvalifikacijama?

Pošaljite svoj CV, možda ipak imamo nešto za vas!