Skip to main content

ZEAS kompresiono-kondenzacioni agregati

Pouzdano i energetski efikasno rešenje za srednje i niskotemperaturne rashladne primene.

bg-image

Energetska efikasnost

Koncipirani tako da koriste našu zaštićenu VRV tehnologiju i invertersku tehnologiju, Daikin ZEAS kompresiono-kondenzacioni agregati smanjuju vašu energetsku potrošnju za 10 do 35% u poređenju sa klasičnim rashladnim sistemima. U kombinaciji sa našom economiser tehnologijom, ZEAS kompresiono-kondenzacioni agregati su efikasniji, dugovečniji i funkcionišu sa većim kapacitetom nego druga rešenja koja se nude na tržištu.

bg-image

Zadovoljava sve potrebe vašeg objekta

ZEAS uređaji dolaze fabrički montirani. Njihova manja osnova omogućuje jednostavnu instalaciju na malom prostoru. Njihov modularni dizajn maksimalno povećava fleksibilnost instalacije jer je moguće grupisati spoljne jedinice u blokove ili redove, ili ih rasporediti oko objekta - u zavisnosti od vaših potreba. Ugrađena kontrolna funkcija i funkcija automatske optimizacije vam omogućavaju da instalirate ZEAS uređaj kao rešenje tipa „priključi i pokreni”. Sa najboljim koeficijentom površina/kapacitet na tržištu, ovi uređaji vam pružaju ogromne uštede u pogledu prostora. Nećete morati da se brinete o uznemiravanju okoline, ZEAS uređaji su tako tihi da vaše komšije neće ni primetiti njihovo prisustvo.

Veliki temperaturni opseg

Za veće kapacitete, možete kombinovati dve ZEAS spoljne jedinice vezane paralelno i koristiti samo jednu glavnu usisnu i tečnu liniju. ZEAS pokriva različite raspone kapaciteta, od 5 do 40 KS i pruža potrebni rashladni kapacitet za opremu drugih proizvođača, kao što su na primer vitrine, zamrzivači sa staklenim vratima i isparivači.

  • Okolne temperature: -20°C do +43°C
  • Temperatura isparavanja: -45°C do +10°C
ZEAS veliki temperaturni opseg
Sa Modbusom, sve je uvek pod kontrolom

Sve je uvek pod kontrolom

Ugrađena inteligentna kontrola osigurava bezbedan i efikasan rad uređaja. Uvek ćete moći da priključite svoj rashladni uređaj na sistem za upravljanje drugih proizvođača putem Daikin Modbus interfejsa.

Saznajte nešto više o tome

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?