Skip to main content

VRV IV S-serija

Najmanji VRV.

bg-image

Neupadljiv

Naši uređaji VRV IV S-serije sa prednjim izduvom su tanji i manji od drugih VRV uređaja, što znači da mogu da prevaziđu sve izazove koje im estetski i pravni zahtevi postavljaju. Naša VRV IV S-serija predstavlja sveobuhvatno klimatizaciono rešenje i idealan izbor ukoliko je spoljni prostor ograničen. Kod nje je primenjena najnovija tehnologija za uštede u potrošnji energije; može da se priključi na širok opseg elegantnih komercijalnih i rezidencijalnih uređaja.

bg-image

Dizajn za uštedu prostora

Dimenzije proizvoda VRV IV S-serije ih čine najmanjim VRV uređajima na tržištu. Ovaj uređaj je dug svega 823 mm, dovoljno kratak da se diskretno ugrađuje ispod prozora gde je praktično neprimetan, što ga čini uređajem koji najviše odgovara instalaciji na krovu ili na balkonu. Njegov princip prednjeg izduva svodi turbulenciju na minimum i eliminiše potrebu za kopanjem kanala za cevovod.

Širok asortiman proizvoda, mnogo različitih funkcionalnosti

Iako neupadljivi, uređaji VRV IV S-serije se ističu izuzetnim pogodnostima koje nude. Zahvaljujući širokom asortimanu uređaja male površine osnove koji se mogu jednostavno priključiti na veći broj modernih i komercijalnih rešenja, VRV IV S-serija nudi savršenu unutrašnju klimu sa udobnošću koju pruža fleksibilnost i uključuje standardne VRV IV funkcije - kao što jepromenljiva temperatura rashladnog fluida (VRT).

Promenljiva temperatura rashladnog fluida (VRT) VRV IV S-serije
Cirkularna ekonomija

Petlja se zatvara: put ka cirkularnoj ekonomiji

Ponovo upotrebite postojeći rashladni fluid i izbegnite proizvodnju preko 150.000 kg novog gasa svake godine.

VRV IV+ sa rekuperacijom toplote i uređaji VRV IV S-serije su sada dostupni sa „Overenom raspodelom preuzetog rashladnog fluida”. Napravite pozitivan izbor po pitanju okoline izborom VRV L∞P Daikin proizvoda!

VRV IV S-serija najmanjih dimenzija

Saznajte više

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?