Skip to main content

Za vaše poslovanje

Pružanje dobrog kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru sa kompletnim rešenjima za kontrolu klime u zgradama

bg-image

Prosečno 90% vremena provodimo u zatvorenom - bilo da radimo, učimo, kupujemo, opuštamo se ili uživamo u kvalitetnom vremenu sa voljenima. Dakle, obezbeđivanje dovoda i cirkulacije svežeg, čistog vazduha u zatvorenom prostoru nikada nije bilo važnije za kvalitet unutrašnjeg okruženja. Osiguranje da su naši zatvoreni prostori sigurni, zdravi i ugodni znači poboljšanje dobrobiti za sve.

Otkrijte kako možete da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom uz Daikin

 • Ventilacija

  Nudimo najširi spektar ventilacije na tržištu, od male ventilacije za rekuperaciju energije do velikih klima-komora - proizvedenih prema izuzetnim standardima kvaliteta i za neprimetnu integraciju u bilo koji komercijalni prostor.

 • Prečistači vazduha za komercijalne primene

  Plug&play pokretni uređaji za visoko efikasnim sitemom filtracije i opcijama UV zračenja za bolji kvalitet vazduha u zatvorenim komercijalnim prostorima.

 • Tehnologija automatskog čišćenja

  Naše kasete sa kružnim protokom i skrivene plafonske jedinice imaju opcionalne filtere za automatsko čišćenje koji povećavaju efikasnost, udobnost i pouzdanost. Za poboljšani kvalitet vazduha u prostoriji sprečavanjem nakupljanja prašine i mirisa na filteru.

 • Trikovi i saveti za IAQ

  Kao specijalista za HVAC-R rešenja, Daikin želi da pruži korisne savete o tome kako efikasno provetriti kancelarije, restorane ili prodavnice kako biste poboljšali kvalitet vazduha u zatvorenom i bezbedno upravljali vašom zgradom.

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?