hodnik u kancelarijskom okruženju sa ljudima koji prolaze - mutno okruženje dok se ljudi kreću

Za vaše poslovanje

Pružanje dobrog kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru sa kompletnim rešenjima za kontrolu klime u zgradama

Žena u modernom kancelarijskom okruženju sa HVAC daljinskim upravljačem u ruci

Prosečno 90% vremena provodimo u zatvorenom - bilo da radimo, učimo, kupujemo, opuštamo se ili uživamo u kvalitetnom vremenu sa voljenima. Dakle, obezbeđivanje dovoda i cirkulacije svežeg, čistog vazduha u zatvorenom prostoru nikada nije bilo važnije za kvalitet unutrašnjeg okruženja. Osiguranje da su naši zatvoreni prostori sigurni, zdravi i ugodni znači poboljšanje dobrobiti za sve.

Otkrijte kako možete da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom uz Daikin

Ventilacija

Nudimo najširi spektar ventilacije na tržištu, od male ventilacije za rekuperaciju energije do velikih klima-komora - proizvedenih prema izuzetnim standardima kvaliteta i za neprimetnu integraciju u bilo koji komercijalni prostor.

Prečistači vazduha za komercijalne primene

Plug&play pokretni uređaji za visoko efikasnim sitemom filtracije i opcijama UV zračenja za bolji kvalitet vazduha u zatvorenim komercijalnim prostorima.

Tehnologija automatskog čišćenja

Naše kasete sa kružnim protokom i skrivene plafonske jedinice imaju opcionalne filtere za automatsko čišćenje koji povećavaju efikasnost, udobnost i pouzdanost. Za poboljšani kvalitet vazduha u prostoriji sprečavanjem nakupljanja prašine i mirisa na filteru.

Trikovi i saveti za IAQ

Kao specijalista za HVAC-R rešenja, Daikin želi da pruži korisne savete o tome kako efikasno provetriti kancelarije, restorane ili prodavnice kako biste poboljšali kvalitet vazduha u zatvorenom i bezbedno upravljali vašom zgradom.