Skip to main content

Seasonal Smart Bluevolution

Prvo evropsko energetski efikasno klimatsko rešenje za manji komercijalni sektor koje koristi rashladni fluid R-32.

bg-image
bluevolution

Bluevolution tehnologija

Sa značajno manjim oslobađanjem CO2, rashladni fluid R-32 je energetski najefikasniji rashladni fluid koji postoji na tržištu. Naš patentirani proizvod Seasonal Smart Bluevolution ima najmanji karbonski otisak u svojoj klasi, sa potencijalom globalnog zagrevanja (GWP) koji je za 68% niži od ostalih često korišćenih rashladnih fluida, kao na primer R-410A. Sa najnovijom generacijom energetski efikasnih proizvoda, uštedećete na troškovima za električnu energiju i na troškovima održavanja, jer ćete eliminisati potrebu za godišnjim servisom.

Kaseta sa kružnim protokom vazduha sa automatskim čišćenjem

Naša kaseta sa kružnim protokom, sa automatskim čišćenjem, je opremljena maskom sa jedinstvenim filterom sa automatskim čišćenjem koja smanjuje troškove održavanja i povećava uštede u potrošnji energije za do 50% u poređenju sa standardnim kasetama. Inteligentno oko otkriva i usmerava direktan protok vazduha dalje od prisutnih osoba, i smanjuje vaše energetske troškove za do 27% jer automatski prebacuje uređaj u režim uštede energije, ili ga čak isključuje, ukoliko otkrije da je prostorija prazna.

Inteligentno upravljanje korišćenjem energije

Centralizujte kontrolu vaših različitih klimatskih zona tako što ćete priključiti svoj Inteligentni tablet kontroler na naš Daikin Cloud.

 • Vršite istovremeno nadgledanje i merenje učinka na većem broju lokacija da biste smanjili visoku energetsku potrošnju.
 • Priključite se na Daikin Cloud i pristupite svojim uređajima sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku
 • Interfejs intuitivnog dodirnog ekrana garantuje jednostavnu kontrolu klime
 • Idealno za manje i srednje komercijalne primene

Opremljen našom tehnologijom promenljive temperature rashladnog fluida (VRT)

Promenljiva temperatura rashladnog fluida automatski prilagođava temperaturu rashladnog fluida trenutnom opterećenju. Ovo obezbeđuje optimalnu ravnotežu energetske uštede i komfora, pružajući pritom najbolju sezonsku efikasnost tokom cele godine, vrlo brzim reagovanjem čak i u najtoplijem periodu.

promenljiva temperatura rashladnog fluida

Uvedite Bluevolution tehnologiju u svoj postojeći sistem

Jednostavno zamenite svoj postojeći klimatizacioni sistem sa novom Bluevolution tehnologijom. Naš R-32 Sky Air sistem koristi postojeći cevovod i ožičenje, tako da možete da adaptirate vaše klimatsko rešenje bez prekida svog svakodnevnog posla ili plaćanja za kompletnu rekonstrukciju. Pored najveće energetske efikasnosti u svojoj klasi, sa R-32 Sky Air sistemom ćete ostvariti i značajne uštede u odnosu na vaš prethodni sistem.

Srodni proizvodi

 • RZAG-LV1

  Vodeća industrijska tehnologija sa rashladnim fluidom R-32 koja nudi optimalnu efikasnost i komfor za komercijalne primene

 • FCAHG-F

  Prvi evropski R-32 BLUEVOLUTION asortiman proizvoda za manje komercijalne primene

 • DCC601A51

  Povećan komfor kupaca zahvaljujući boljoj regulaciji nivoa komfora u vašoj prodavnici

Saznajte nešto više o tome

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Pronađite dodatne informacije

Potrebna pomoć?

Potrebna pomoć?