Kreirajte savršenu unutrašnju klimu sa Daikin uređajima

Kreirajte savršenu unutrašnju klimu sa Daikin uređajima

Posle više od 90 godina istraživanja i inovacija u domenu klimatske kontrole, mi smo ubeđeni da savršena klima ne predstavlja samo grejanje i hlađenje.

Maksimalni komfor

Kreirajte klimatske uslove koji odgovaraju vašem životnom stilu

Visok kvalitet

Uživajte u poverenju koje vam ulivaju naša pouzdana rešenja

Energetska efikasnost

Garantovano smanjenje troškova za potrošenu energiju iz obnovljivih izvora

Inteligentno upravljanje

Pružite korisnicima mogućnost kontrole putem Daikin aplikacije i inteligentnog programiranja


Daikin Business Portal

Naš onlajn poslovni portal vam nudi trenutni pristup svim informacijama koje su vam potrebne. Od BIM i CAD planova pa do alatki koje će vam pomoći da kreirate najadekvatnije rešenje, naša moćna platforma za pretragu će vam pružiti odgovore na sva pitanja i pomoći u poslovanju.

Modeliranje informacija o objektu (BIM)

Daikinova nova biblioteka BIM objekata omogućuje arhitektima, konsultantima i instalaterima da projektuju grejanje, ventilaciju i klimatizaciju i smanje probleme nastale u periodu gradnje, tako što će smanjiti mogućnost grešaka nastalih u toku projektovanja i instalacije, čime se štedi novac i vreme.

Za male stanove ili za velike poslovne prostore

Bilo da zidate kuću, radite projekat za prodavnicu ili renovirate hotel, mi imamo rešenja za grejanje i hlađenje koja će odgovarati vašim potrebama.

 

Daikin vam pomaže da ostvarite svoju viziju
 

Mi vam pomažemo da ostvarite svoju viziju

Naši inženjeri su obučeni da vam pruže podršku na svakom nivou u realizaciji vašeg projekta. Mi vam nudimo brojne obuke gde se možete upoznati sa našim softverom za selekciju i simulaciju. U okviru naše firme imamo i stručnjake za BREEAM koji će vam pomoći da kreirate „zelene“ (ekološke) objekte. Zahvaljujući našem fokusiranju na inovaciju i na ekološke proizvode, kreiramo rešenja za unutrašnju klimu u Evropi, za Evropu.

Pratite vesti iz industrije

Rešenja za sve vrste klimatskih zahteva

U Daikinu, mi nudimo veliki izbor rešenja za grejanje i hlađenje koja odgovaraju svim vrstama okruženja i ličnih prioriteta. Saznajte nešto više o opcijama koje vam stoje na raspolaganju pomoću odgovarajuće aplikacije.