Kreirajte savršenu unutrašnju klimu sa Daikin uređajima

Kreirajte savršenu unutrašnju klimu sa Daikin uređajima

Posle više od 90 godina istraživanja i inovacija u domenu klimatske kontrole, mi smo ubeđeni da savršena klima ne predstavlja samo grejanje i hlađenje.

Maksimalni komfor

Kreirajte klimatske uslove koji odgovaraju vašem životnom stilu

Visok kvalitet

Uživajte u poverenju koje vam ulivaju naša pouzdana rešenja

Energetska efikasnost

Možete garantovati smanjenje troškova za potrošnju energije zahvaljujući primeni naših ekoloških rešenja

Inteligentno upravljanje

Pružite korisnicima mogućnost kontrole putem Daikin aplikacije i inteligentnog programiranja


Daikin Business Portal

Naš onlajn poslovni portal vam nudi trenutni pristup svim informacijama koje su vam potrebne. Od BIM i CAD planova pa do alatki koje će vam pomoći da kreirate najadekvatnije rešenje, naša moćna platforma za pretragu će vam pružiti odgovore na sva pitanja i pomoći u poslovanju.

Za male stanove ili za velike poslovne prostore

Bilo da zidate kuću, pravite planove za prodavnicu ili da renovirate hotel, mi imamo rešenja za grejanje i hlađenje koja će odgovarati vašim potrebama. Započnite svoj projekat sa nama tako što ćete odabrati vaš tip objekta.

Daikin vam pomaže da ostvarite svoju viziju
 

Mi vam pomažemo da ostvarite svoju viziju

Naši inženjeri, stručnjaci za prodaju, su obučeni da vam pruže podršku na svakom nivou u realizaciji vašeg projekta. Mi vam nudimo širok opseg obukai seminara gde se možete upoznati sa našim softverom za selekciju i simulaciju. Mi imamo, u okviru naše firme, i stručnjake za BREEAM koji će vam pomoći da kreirate „zelene“ (ekološke) objekte. Zahvaljujući našem fokusiranju na inovaciju i na ekološke proizvode, mi kreiramo rešenja za unutrašnju klimu u Evropi, za Evropu.

Pratite vesti iz industrije

Rešenja za sve vrste klimatskih zahteva

U Daikinu, mi nudimo veliki izbor rešenja za grejanje i hlađenje koja odgovaraju svim vrstama okruženja i ličnih prioriteta. Saznajte nešto više o opcijama koje vam stoje na raspolaganju pomoću odgovarajuće aplikacije.

 

Grejanje i toplotne pumpe

Klimatizacija

Prečišćavanje vazduha

Sistemi za toplu vodu

Ventilacija